Forum Discussion

SQUBI-_-'s avatar
SQUBI-_-
Seasoned Novice
2 months ago
Solved

Apex ma idealny czas na awarię

Cześć, niedawno wróciłem do gry po kilku sezonach. Ciągle zdarzają mi się sytuacje jak na filmiku w załączniku. Apex zacina się i gra wyłącza się w najmniej oczekiwanym momencie. Nigdy czegoś takiego nie miałem i zaczyna mnie to irytować. Wszystko w tle mam wyłączone. Mam RTX 4060 TI (8GB), 32GB DDR4 Ram i AMD Ryzen 7 5800X. Ustawienia gry są ustawione na średnie/wysokie, użycie podzespołów jest niskie. Sterowniki są aktualne. Tryb streamera jest włączony. Próbowałem pobrać jakieś logi z folderu „CrashDumps”, ale nic nie ma. Czy ktoś miał podobny problem i ma rozwiązanie?

• Problem na razie ustał więc można powiedzieć że został rozwiązany. Zmieniłem Antywirusa, najprawdopodobnie Bitdefender miał problem z tą grą i blokował połączenie co skutkowało przerwaną grą.

3 Replies

• a sprobuj dac  wszystkie graficzne na najnizsze  i zobacz czy nadal bedzie? Jak nie to powoli zmieniaj i patrz moze to ktoras z opcji ci to powoduje, tez mam podobne podzespoly i ta sama karte, gram na originie i u mnie chodzi git

• SQUBI-_-'s avatar
    SQUBI-_-
    Seasoned Novice
    2 months ago

Zmieniłem na najniższe ustawienia lecz dalej ten sam błąd. Spróbuje przejść ze steama na origin/ea może będzie lepiej.
    Jak jakieś pomysły do pisz.

• SQUBI-_-'s avatar
    SQUBI-_-
    Seasoned Novice
    2 months ago

Problem na razie ustał więc można powiedzieć że został rozwiązany. Zmieniłem Antywirusa, najprawdopodobnie Bitdefender miał problem z tą grą i blokował połączenie co skutkowało przerwaną grą.

About Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,445 PostsLatest Activity: 4 days ago