Forum Discussion

LaNnnnnnnnnnnnn's avatar
2 years ago

Awans w postaci ilości zabójstw

Drodzy Deweloperzy Apex Legends,

Chciałbym podzielić się sugestią dotyczącą potencjalnego ulepszenia rozgrywki w grze, które mogłoby wpłynąć pozytywnie na jej tempo oraz dynamikę.

Obecny system awansu, który związany jest z zajęciem miejsca w top 5 w kilku grach, sprawił, że niektórzy gracze zaczęli unikać ryzyka i bardziej agresywnej gry. To spowolniło tempo rozgrywki, czyniąc ją czasem mniej dynamiczną.

Moja sugestia dotyczy wprowadzenia alternatywnej opcji awansu między rangami, która mogłaby polegać na wykonaniu określonej liczby zabójstw, np. 15 zabójstw bez zajmowania konkretnego miejsca. Takie rozwiązanie zachęciłoby graczy do bardziej aktywnej i agresywnej gry, przyspieszając jednocześnie tempo rozgrywki.

Rozwijając tę koncepcję, możliwe jest połączenie tej opcji z systemem rankingowym, co dodatkowo zmotywowałoby graczy do podnoszenia swoich umiejętności.

Dziękuję za uwzględnienie mojej sugestii. Mam nadzieję, że rozważą Państwo tę propozycję jako potencjalną poprawę dynamiki rozgrywki.

Featured Places

Node avatar for Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 7 days ago
2,480 Posts