błąd 404 - podczas próby pobrania gry
Kiedy kupiłem game passa na pc z poziomu aplikacji xbox chciałem zainstalować fife 22, wiec kliknąłem zainstaluj kazało mi zainstalować aplikacje EA wiec to zrobiłem i znowu kliknąłem zainstaluj, aplikacja uruchomiła się automatycznie logując mnie na konto na którym grałem w fife 18 na moim xboxie, lecz dosłownie od razu wyskoczył mi błąd 404 w aplikacji EA. Próbowałem też zainstalować inną grę, która również pochodzi z EA (a way out) lecz również wyświetla mi się błąd 404. Gdy samemu próbuje się zalogować do aplikacji EA wpisując dane z xboxa pokazuje mi ze są nieprawidłowe, udaje mi się zalogować dopiero za pomocą EA id lecz aplikacja nie działa tak jak należy ponieważ wyświetla mi się tylko okno "kolekcja" w której nic się nie znajduje. Próbowałem również zalogować się przez internet aby usunąć powiązanie i powiązać z moim nowym kontem lecz nie mogę się zalogować ponieważ nie wyświetla się napis "zaloguj za pomocą EA id". Proszę o pomoc!
Hej @mar3ki
Jeśli problem wciąż wystęuje, skontaktuj się z nami bezpośrednio, abyśmy mogli sprawdzić czy od strony konta (głównie chodzi o połączenie konta EA i Xbox) jest wszystko w porządku.
Przygotuj swoją nazwę konta Xbox (Xbox gamertag), na którym masz wykupiony game pass i skontaktuj się z nami poprzez telefon, lub czat na help.ea.com.
Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ
Pozdrawiam,
_Kalina