Forum Discussion

This_Kroquet's avatar
4 years ago

Błąd na błędzie błędem popycha

Długo mnie tu nie było bo ile można dostawać bana za mówienie prawdy na głos i troszkę się tym znudziłem.
Za to dzisiaj apexik pokazał klasę i swoje możliwości w pełnej okazałości. (Nie tylko dzisiaj bo opowiem też o zdarzeniach z przed kilku dni)
Zaczynamy opowieść:
Odpalam apexa niby działa (jak na apexa) Naciskam "Ready" i zaczynamy kabarecik.
Giereczka się ścina w momencie znalezienia meczu i wywala błąd serwera. Udaje mi się dołączyć ale zamiast móc wybrać postać widzę to (ss1)
Ale to nie koniec niesamowitych przygód!
PO tyym jak gra znowu zaczęła się ciąć a serwer znowu się wywalił zobaczyłem to co widać na "ss2" i "ss3" Jak by kamera była w innym miejścu niż zazwyczaj i do tego jakiś dziwny "efekt" jak bym co najmniej krypto grał
I wtedy wyskakujemy z transportowca i kamera znowu jest jakoś bliżej mojej postaci a do tego cały interfejs gry znika jedno wielkie XD(ss4 oraz ss5) I najlepszy plot twist, interfejs pojawia się po wylądowaniu i kamera się naprawia a przez chwile nawet miałem widok z trzeciej osoby.
Potem przyjechałą rodzinka i poszedłęm z nią pogadać co tam u nich słychać więc wyłączyłem kompa i wróciłęm wieczorem i znowu podobna imba odpalam mecz nakładają się na siebie sztandary mojej drużyny i drużyny championa(ss6) wywala mnie dwa razy z serwera. Pakietów na początku gry tracę po 10-30 wszystko klatkuje nic nie widać...tragedia

EDIT: A bym zapomniał! Sytuacja sprzed kilku dni. Gram rankeda a w moim skłądzie gość gra lobą. Jesteśmy w miejscu na olimpie kótre zwie się "Solar Array" gość rzuca q a bransoleta do niego wraca i robi tak jeszcze 5 razy rzucając w róże miejsca cały czas w tej lokacji i nic
Więc jak w patch notach piszecie że naprawiacie jakiś bład to się najpierw upewnijcie że już nie występuje a potem to ogłaszajcie.
Plus! Często gęsto znowu ma sytuacja w której zadajesz przeciwnikowi obrażenia on umioera z 3 do 5 sekund później i nie otrzymuję asysty na normalach jeszcze to przeżyję ale ile można asyst stracić na rankedach to aż głowa mała.

Jak zawsze sorry za błędy i brakujące literki ale nie chce mi się już tego poprawiać.

5 Replies

• zapomniałęm o jeszcze jednym fajnym błędzie. Nie wiem jak często się zdarza w sensie ile na 100 gier bo jestem użytkownikiem kóry chce sobie bez przeszkód pograć a nie robić statystyki nie działania gry.
    BŁąd o który chodzi to nie działające osłony powalonego. Po prostu zostajesz powalony a osłona nie włącza się pomiomo spamowania lpp. Nie ma żądnej regułyu czasem działa czasem nie

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 years ago

Hej @This_Kroquet 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. Jeśli zauważysz jakiekolwiek błędy gry oczywiście daj nam znać. Powiedz nam również coś na temat konfiguracji Twojego połączenia,oraz dotychczas wykonanych kroków. 

• @EA_Kuba moje połączenie wacha się od 10-20Mb/s Co nie zmienia faktu że gdy około pół roku temu również wypowiadałęm, się na tym forum i olpisywałem masę innych problemów kożystałem z o wiele mocniejszego połączenia internetowego a mimo to problemy występowały.
    A jakie kroki poza aktualizacją sterowników mogę poczynić?
    Za to wiem jakie kroki poczyniłbym jako pracownik respawn.
    Otóż naprawił bym grę i nie sprzedał się EA dziekuję.

About Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,411 PostsLatest Activity: 6 hours ago