Forum Discussion

KuroiYoshiko's avatar
4 years ago
Solved

Błędne komunikaty o blokadzie konta - U MNIE JUŻ DZIAŁA

Produkt: Apex Legends
Platforma:PC
Podaj na jakiej platformie grasz? PC
Model karty Nvidia lub AMD nie istotne
Podaj ilość pamięci RAM w GB nie istotne
Jaki jest Twój tag gracza/PSN ID/nazwa konta EA? Kuroi Yoshiko
Przekaż nam gamertag-i/PSN ID/publiczne ID EA Twoich członków drużyny, jeśli to możliwe.
Czy korzystasz z oprogramowania posiadającego nakładki? Nie
Którą Legendą grałeś/grałaś? (jeśli dotyczy)
Których Legend używali członkowie Twojej drużyny? (jeśli dotyczy)
Gdzie pojawił się problem? Ładowanie meczu z lobby
W jakiej części mapy lub menu byłeś/byłaś? Jeśli nie pamiętasz dokładnej nazwy, opisz lokalizację, lub opisz co chciałeś/ chciałaśzrobić w menu. nie istotne
Co robiłeś/robiłaś kiedy pojawił się problem? Na przykład: Problem pojawił się podczas odradzania się na członku drużyny, podczas używania umiejętności, kiedy członek drużyny opuścił grę. wyrzuciło mnie z wyboru postaci z informacją o problemach z serwerem, po czym wystąpił komunikat 'The client's game account has been banned: Banned' bez przyczyny
Czy członkowie Twojej drużyny również napotkali ten problem? Nie wiem
Ile meczy pod rząd rozegrałeś/rozegrałaś zanim pojawił się problem? wystąpiło podczas pierwszej rozgrywki dziś
Kiedy to się stało (dd.mm.rr. gg.mm) 12.05.2021 11:30
Jak często występuje ten problem? 100%
Jak duży jest problem? Znaczny wpływ na rozgrywkę
Co się dzieje? Ban na konto bez przyczyny. Informacja 'The client's game account has been banned: Banned'. Po telefonie do supportu odpowiedź: nie mamy informacji, by twoje konto zostało zablokowane, proszę czekać na odpowiedź. Po około 2h już wszystko działa, ale nie wiem, czy tylko dla mnie.
Co powinno się stać? brak powodów do bana, nie dostałam informacji, okazało się to błędem gry
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? nie wiem.

Dla wszystkich, którzy mieli ten sam problem - ja mogę już grać.

Uspokoiło mnie to, że nie będę musiała walczyć o konto, jako że powodów do bana nie ma, ale jednak nie zwróci mi to nadszarpniętych nerwów oraz wylanych łez :')

EA, przez takie załamanie nerwowe jakie mi zafundowaliście to ja dawno nie przeszłam.

Piszę z mojego punktu widzenia - EA, wasz 'błąd' załamał naprawdę wiele osób. Przysięgam że prawie zeszłam na zawał, myśląc że straciłam bez powodu konto, na którym gram od sezonu 1 i w które dużo zainwestowałam, i siły, i czasu, i pieniędzy. Bądźmy poważni - macie pełno błędów, okej. Ale 'account banned' przeszło moje najśmielsze oczekiwania... Nigdy nie udzielam się na forum, ale przez taki rollercoaster emocji to dawno nie przeszłam i niestety jestem wściekła i wielce rozczarowana.

• W tym temacie połączone zostały licznie utworzone wątki, które dotyczyły komunikatu dotyczącego blokady konta w grze Apex Legends.

Problem został potwierdzony jako rozwiązany.

⚠️  Jeżeli w dalszym ciągu otrzymujecie komunikat, że konto jest zablokowane.
    Skorzystajcie i informacji zawartych w naszym artykule i wypełnijcie stosowny formularz.

W razie dodatkowych pytań dotyczących samego konta EA wymagany jest kontakt z Centrum Pomocy EA, Informacje na ten temat znajdziecie w tym wątku.

20 Replies

About Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,395 PostsLatest Activity: 3 days ago