Forum Discussion

OwBlack_GW's avatar
5 years ago

Błąd z rejestrowaniem obrażeń.

Produkt: Apex Legends
Platforma:PC
Podaj na jakiej platformie grasz? PC
Model karty Nvidia lub AMD GeForce GTX MSI GAMING X1060 6GB
Podaj ilość pamięci RAM w GB 8GB
Jaki jest Twój tag gracza/PSN ID/nazwa konta EA? OwBlack_GW
Przekaż nam gamertag-i/PSN ID/publiczne ID EA Twoich członków drużyny, jeśli to możliwe.
Czy korzystasz z oprogramowania posiadającego nakładki? Nie
Którą Legendą grałeś/grałaś? (jeśli dotyczy)
Których Legend używali członkowie Twojej drużyny? (jeśli dotyczy)
Gdzie pojawił się problem? W meczu
W jakiej części mapy lub menu byłeś/byłaś? Jeśli nie pamiętasz dokładnej nazwy, opisz lokalizację, lub opisz co chciałeś/ chciałaśzrobić w menu. W całej grze
Co robiłeś/robiłaś kiedy pojawił się problem? Na przykład: Problem pojawił się podczas odradzania się na członku drużyny, podczas używania umiejętności, kiedy członek drużyny opuścił grę. Cały czas występuje od początku gry
Czy członkowie Twojej drużyny również napotkali ten problem? Tak
Ile meczy pod rząd rozegrałeś/rozegrałaś zanim pojawił się problem? Od startu tego sezonu
Kiedy to się stało (dd.mm.rr. gg.mm)
Jak często występuje ten problem? 100%
Jak duży jest problem? Znaczny wpływ na rozgrywkę
Co się dzieje? Nie rejestruje zadanych obrażeń widać że pociski trafiają w cel ale obrażeń nie ma, z 30 pocisków może 10 jest rejestrowanych.
Co powinno się stać? Naprawcie to
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? To już nie mój interes

Witam chciałbym podzielić się z wami problemem który niszczy mi całkowicie rozgrywkę i zabawę z tej gry. Mianowicie gra nie rejestruje zadanych obrażeń widać że pociski trafiają w cel ale obrażeń nie ma, z 30 pocisków może 10 jest rejestrowanych.

7 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 years ago

Hej @OwBlack_GW 

Wczoraj została wydana aktualizacja po stronie serwera poprawiająca ten problem: 

Miej na uwadze, że AHQ to przede wszystkim forum społeczności. Jeśli chcesz porozmawiać z którymś z naszych przedstawicieli, tutaj znajdziesz instrukcję w jaki sposób się z nami skontaktować. Część komentarzy z tego wątku została usunięta.

• Dosłownie, nawet gorzej jest oni już raczej tego nigdy nie naprawią zresztą tak samo jak to że nie wczytuje cię z lobby do gry xddd Widać że EA to najgorsza kompania z branży gier na świecie nie dadzą sobie tego odebrać xdd Polecam odsprzedać grę bardziej ogarniętej firmie może wtedy ta gra nie upadnie jak inne xddd

• @OwBlack_GW a ja nawet nie moge zalozyc ticketa na tym qwniamy forum... high five probuje od 2 dni ale wala jakies bledy w konsoli -_-
  • Przydało by się naprawić kiedyś te błędy, a nie tylko liczyć na to by kaska leciała do kiermany 🙂

• @OwBlack_GW Mam dokładnie to samo może i nie we wszystkich grach ale błąd jest zauważalny gołym okiem bez przyglądania się. Oddajesz 2-3 strzały nic trafiasz nastepny nareszczie coś w chodzi z tego co widziałem najgorzej jest z gibraltarem... Porażka ale dobrze że naprawili błąd z asystami... Szkoda tylko że żeby odpalić grę masz 50/50 szans tak samo duże jest prawdopodobieństwo że serwer cie nie wywali w zozgrywki

Featured Places

Node avatar for Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 4 days ago
2,468 Posts