Forum Discussion

DzonnyRambo's avatar
4 years ago
Solved

Badge didn't unlock even though it should have (Apex Predator Badge)

Produkt: Apex Legends
Platforma:PC
Podaj na jakiej platformie grasz? PC
Model karty Nvidia lub AMD RTX 2060
Podaj ilość pamięci RAM w GB 16
Jaki jest Twój tag gracza/PSN ID/nazwa konta EA? DzonnyRambo
Przekaż nam gamertag-i/PSN ID/publiczne ID EA Twoich członków drużyny, jeśli to możliwe. BasylPL, NohEva
Czy korzystasz z oprogramowania posiadającego nakładki? Nie
Którą Legendą grałeś/grałaś? (jeśli dotyczy) Revenant
Których Legend używali członkowie Twojej drużyny? (jeśli dotyczy) Bangalore, Wraith
Gdzie pojawił się problem? Powrót do lobby po meczu
W jakiej części mapy lub menu byłeś/byłaś? Jeśli nie pamiętasz dokładnej nazwy, opisz lokalizację, lub opisz co chciałeś/ chciałaśzrobić w menu. Badges - Banners page
Co robiłeś/robiłaś kiedy pojawił się problem? Na przykład: Problem pojawił się podczas odradzania się na członku drużyny, podczas używania umiejętności, kiedy członek drużyny opuścił grę. Looking at banner after match
Czy członkowie Twojej drużyny również napotkali ten problem? Nie wiem
Ile meczy pod rząd rozegrałeś/rozegrałaś zanim pojawił się problem? many
Kiedy to się stało (dd.mm.rr. gg.mm) 31.08.2021 22:13 GMT+1
Jak często występuje ten problem? 0% - 9%
Jak duży jest problem? Mały lub wcale nie wpływający na rozgrywkę
Co się dzieje? I won the game with final kill as kill leader yet I was not awarded Apex Predator badge for Revenant.
Co powinno się stać? I should be getting the Apex Predator badge for Revenant.
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Win a game with a kill leader. Then look in the banner page under badges.

I won a game with final kill as Champion and Kill leader but it did not unlock the Apex Predator Badge for Revenant. This is something that I have been trying to get for a while now and I'm severely disappointed it didn't unlock. Please fix this!

Video: https://youtu.be/iN9WnqNxWrE

• Hej @DzonnyRambo 

Dzięki za Twoje zgłoszenie, przekażę informację do naszego zespołu. 

Nie mamy niestety możliwości przypisania do Twojego konta odznak w Apex Legends.

6 Replies

• Cześć @DzonnyRambo zostałeś liderem po ostatnim zabójstwie.Mi ta odznaka wpadała gdy byłem liderem przed ostateczną walką i dokonałem ostatniego zabicia.
  • To bez znaczenia, wiele razy wpadało mi to po ostatnim zabójstwie i za każdym razem dostawałem to odznaczenie.

Poza tym w podsumowaniu widać, że dostałem punkty za lidera zabójstw więc to odznaczenie się należy.

• Rydzu2015's avatar
    Rydzu2015
    Seasoned Ace
    4 years ago
    Być może to zostało poprawione w aktualizacji? Dostałeś punkty za lidera bo nim zostałeś ale jako lider nie dokonałeś ostatniego zabicia.
  • Nic takiego nie zostało wprowadzone, poza tym 2 dni temu tak samo zdobyłem tą odznakę tylko na Valkirii. Jak nie masz już nic ciekawego do napisania to zostaw mój temat. Dziękuję

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 years ago

Hej @DzonnyRambo 

Dzięki za Twoje zgłoszenie, przekażę informację do naszego zespołu. 

Nie mamy niestety możliwości przypisania do Twojego konta odznak w Apex Legends.

• Czy dostanę od kogokolwiek kiedykolwiek jakąkolwiek wiadomość czy coś się ruszyło w tej sprawie? Czy to już zostało zamiecione pod dywan przez EA i nic nie będzie robione w tym kierunku, żeby to naprawić?

Featured Places

Node avatar for Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 22 hours ago
2,474 Posts