BAN - włamanie na konto EA
Witam,
Dostałem informację na chacie Live żeby opisać swój problem tutaj, więc:
Pewnego dnia zalogowałem się do gry Apex Legends i zauważyłem, że na friendlist mam jakieś randomowe osoby których nie znam. Od razu pomyślałem, że ktoś się włamał wiec zgłosiłem to od razu do pomocy EA gdzie poprosili o zabezpieczenie konta - zmiana hasła, dodanie weryfikacji itp - oczywiście to zrobiłem.
Okazało się, że problem nie został rozwiązany. I znowu coś działo się na koncie - np ranga wzrosła, miałem jakieś itemy których nie kupiłem.
Ponownie zgłosiłem się do pomocy EA gdzie dostałem informację, że ktoś loguje się na moje konto z Hong Kongu - powiedzieli, że zabezpieczyli mi konto i intruza już nie ma i tym razem się udało. Wróciłem do swojej gry.
Następnego dnia dostałem e-mail, że moje konto zostało zablokowane z powodu naruszenia regulaminu... Prawdopodobnie osoba która się włamała używała cheatów.
Teraz pytanie co mam zrobić żeby odzyskać konto. Widzieli logowanie z innego kraju, widzieli, że ta osoba używa jakiś cheatów - pozbyli się go i nałożyli bana na konto którego nie chcą zdjąć.
Czy ktoś spotkał się z podobnym przypadkiem?