pjotermiszczuNewcomer10 months agobrak celownika w skinie do alternatora Amped Upwitam posiadam oto tego skina do alternatora Amped Up i brakuje w nim celownika tzn tej kropki na środku ma ktoś taki sam problem?IMG_0972.jpeg306 KB
Featured PlacesApex Legends Problemy techniczne i błędy Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 42 minutes ago2,469 Posts
Apex Legends Problemy techniczne i błędy Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 42 minutes ago2,469 Posts
Recent DiscussionsAktualizacja dotycząca zapobiegania oszustwom w Apex Legends™ Niedawno, w związku z falą banów, która objęła konta używające urządzeń peryferyjnych XIM i Tytan, opublikowaliśmy dane dotyczące blokad. Chcemy, aby nasza społeczność miała pewność, że rozwiązanie t...problem z zakładkami w lobby Podczas bycia w lobby, każda waluta to-9999 wszystkie zakładki typu „wyzwania”, „wydarzenie” itd. itd. są na szaro poza zakładką „graj”, dokładnie tak jakby nie było serwerów bądź miałbym problem z i...Brak legendy w przepusce powitalnej mój problem: brak legendy kontroli w podstawowej przepusce która jest niezbędna do jej ukończenia zacząłem grać w tym samym momencie co mój kolega a on dostał legende "rampart" dzięki której ukończył...Apex na Nintendo switch 1 Apex na Nintendo switch 1 ma problem z logowaniem na konto ea błąd Unable to login podaje moje public ID i hasło nie działa ani z starego konta ea ani z nowego konta ea a jeśli nie wyskoczy błąd wyrz...EA zbanowało mnie za cheaty których nie użyłem Cześć, pisze, bo kompletnie nie rozumiem sytuacji z moim kontem Apex Legends. Po około dwóch latach przerwy zalogowałem się ponownie i okazało się, że konto jest permanentnie zbanowane. Co ważne, n...