Forum Discussion

Admiralwood21's avatar
4 years ago

Brak naliczania statystyk po zakończonym meczu

Produkt: Apex Legends
Platforma:Nintendo Switch
Podaj na jakiej platformie grasz? Nintendo Switch
Jaki jest Twój tag gracza/PSN ID/nazwa konta EA? Admiral
Przekaż nam gamertag-i/PSN ID/publiczne ID EA Twoich członków drużyny, jeśli to możliwe. nie
Czy korzystasz z oprogramowania posiadającego nakładki? Nie
Którą Legendą grałeś/grałaś? (jeśli dotyczy) Valkyrie
Których Legend używali członkowie Twojej drużyny? (jeśli dotyczy) nie dotyczy
Gdzie pojawił się problem? Powrót do lobby po meczu
W jakiej części mapy lub menu byłeś/byłaś? Jeśli nie pamiętasz dokładnej nazwy, opisz lokalizację, lub opisz co chciałeś/ chciałaśzrobić w menu. View stats - część menu pokazująca statystyki gracza
Co robiłeś/robiłaś kiedy pojawił się problem? Na przykład: Problem pojawił się podczas odradzania się na członku drużyny, podczas używania umiejętności, kiedy członek drużyny opuścił grę. Problem pojawia się każdorazowo po zakończeniu gry.
Czy członkowie Twojej drużyny również napotkali ten problem? Nie wiem
Ile meczy pod rząd rozegrałeś/rozegrałaś zanim pojawił się problem? Problem występuje conajmniej od 20-30 meczy.
Kiedy to się stało (dd.mm.rr. gg.mm) 17.08.21
Jak często występuje ten problem? 100%
Jak duży jest problem? Znaczny wpływ na rozgrywkę
Co się dzieje? Po zakończeniu gry w trybie Battle Royale nie naliczają mi się żadne statystyki odnośnie ilości osób zabitych, uszkodzeń i co najważniejsze ilości gier rozegranych z podziałem na wygrane i top5. Licznik zatrzymał się na 7 grach, pomimo rozegrania jeszcze 20-30 meczy. Brak widocznego progresu w mojej grze powoduje, że tracę chęć na dalszą rozgrywkę.
Co powinno się stać? Statystyki powinny być naliczane
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Naliczyć utracone statystyki

Po zakończeniu gry w trybie Battle Royale nie naliczają mi się żadne statystyki odnośnie ilości osób zabitych, uszkodzeń i co najważniejsze ilości gier rozegranych z podziałem na wygrane i top5. Licznik zatrzymał się na 7 grach, pomimo rozegrania jeszcze 20-30 meczy. Brak widocznego progresu w mojej grze powoduje, że tracę chęć na dalszą rozgrywkę.

3 Replies

• Czy ktoś jest w stanie wyjaśnić mój problem???

Na marginesie, w trybie ARENA jest wszystko ok. 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 years ago

Hej @Admiralwood21 

Dziękuję za Twoje zgłoszenie. 

Jeśli masz taką możliwość to poprosiłbym, abyś sprawdził czy problem pojawia się, jeśli połączysz swoją konsolę poprzez alternatywne połączenie internetowe. 

About Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,410 PostsLatest Activity: 5 days ago