Forum Discussion

osnnogu's avatar
osnnogu
New Novice
1 month ago

Brak przedmiotów kosmetycznych

Witam,

Po kilku letniej przerwie od gry, postanowiłem wrócić tylko tym razem na platformie steam. Wcześniej grałem na konsoli PS4. Gdy wszedłem do gry nie było żadnych skórek do legend czy broni. Za to statystyki konta lub odznaki np. zdobytego karnetu, nie zniknęły. Konto PS jest powiązane z kontem EA tak samo jak konto Steam z EA. Z ciekawości jeszcze wszedłem do gry z konsoli i tam też przedmiotów kosmetycznych nie było. Dołączam zdjęcie odznak w formie mojego potwierdzenia. Wydałem na grę, trochę pieniędzy więc chciałbym wiedzieć co się z nimi stało.

Pozdrawiam :)

7 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

Hej osnnogu​ 

Czy możesz powiedzieć nam jakie dokładnie przedmioty kosmetyczne zniknęły z Twojego konta? 

• osnnogu's avatar
    osnnogu
    New Novice
    1 month ago

Najbardziej mi zależy na skórkach z karnetu które kupowałem. Z tego co przejrzałem, to brakuje mi wszystkich skórek z karnetu

z sezonu 4 lvl 67,

z sezonu 6 lvl 110,

z sezonu 7 lvl 47,

z sezonu 10 lvl 110,

z sezonu 11 lvl 103.

O pakietach i skórkach z eventów się nie upominam bo nie jestem w stanie sobie przypomnieć jakie miałem, a skłamać też nie chce 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    1 month ago

Rozumiem osnnogu​ 

Dzięki za odpowiedź. Czy masz pewność, że jesteś zalogowany na właściwe konto EA? Wygląda na to, że w czasie, kiedy miałeś przerwę od gry miała miejsce migracja na cross-platform w Apex Legends. W przypadku skórek, które zostały kupione, powinny być przypisane do Twojego konta. 

Najlepiej będzie, jeśli skontaktujesz się z nami bezpośrednio przez czat i poprosisz o sprawdzenie tej treści. 

Jak skontaktować się z doradcą EA?

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    1 month ago

Rozumiem osnnogu​ 

Dzięki za odpowiedź. Czy masz pewność, że jesteś zalogowany na właściwe konto EA? Wygląda na to, że w czasie, kiedy miałeś przerwę od gry miała miejsce migracja na cross-platform w Apex Legends. W przypadku skórek, które zostały kupione, powinny być przypisane do Twojego konta. 

Najlepiej będzie, jeśli skontaktujesz się z nami bezpośrednio przez czat i poprosisz o sprawdzenie tej treści. 

Jak skontaktować się z doradcą EA?

• osnnogu's avatar
    osnnogu
    New Novice
    1 month ago

Do konta ea loguje sie kontem ps, a te wlasnie konto mam połączone ze steam'em, ale jeszcze spróbuje skontaktować sie z doradcą dla pewności 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    26 days ago

Hej osnnogu​ 

Zakładam, że udało Ci się uporać z tym problemem, dlatego oznaczę mój post jako rozwiązany. Daj nam znać, jeśli nadal potrzebujesz pomocy.

• osnnogu's avatar
    osnnogu
    New Novice
    24 days ago

Cześć, pisałem z doradcą przez czat, potwierdził że jestem zalogowany na właściwym koncie, które jest połączone z kontem ps. Opowiedziałem również o swoim problemie, napisał jakiś raport i mieli sie ze mna skontaktować do tygodnia, niestety odpowiedzi żadnej nie dostałem 

Featured Places

Node avatar for Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 10 days ago
2,487 Posts