Forum Discussion

Ernestall's avatar
2 years ago

Brak skinów po Cross-Save

• Dzień Dobry,
    Powróciłem do gry po paru latach ale po połaczeniu konta steam z ps4 straciłem wszystkie skiny jakie miałem z karnetu sezonu 3,4,5 jak i różnych eventów z 2019 roku został mi tylko lvl jak i statystyki

9 Replies

• Ernestall's avatar
    Ernestall
    2 years ago

Niestety nie wiem konsoli już nie mam więc nie mam jak sprawdzić ale jak wszedłem do gry po połączeniu kont to miałem bardzo dużo punktów do odblokowania postaci ( wszystkie były zablokowane ) i normalnie skiny do nich mi się pokazywały ale po odblokowaniu postaci wszystko zniknęło , nadal na zablokowanych postaciach pokazuje mi takie skiny jakie miałem ale pewnie po odblokowaniu tak samo zniknął. Mogę jeszcze dodać że po wejściu do gry dostałem 65 pakietów apex i 2k monet apex 

@This_Kroquet  napisał/a:
    @Ernestallna obu platformach?
  • This_Kroquet's avatar
    This_Kroquet
    New Veteran
    2 years ago
    @Ernestall myślę że może to być związane z ostatnim problemem gdzie właśnie ludziom poznikały skiny i w ogóle część progresu i teraz dostałeś rekompensatę w postaci skrzynek jako równowartość utraconych rzeczy bo zapewne nie mogą dać konkretnych przedmiotów
  • This_Kroquet's avatar
    This_Kroquet
    New Veteran
    2 years ago
    @Ernestall przez moment myślałem że łącząc konta zrobiłeś nowe i się na nie zalogowałeś ale jak zniknęła część to raczej błąd respawn. Tylko właśnie pewnie nie logowałeś się wcześniej niż 02.04 bo podobno wtedy awaria wystąpiła i może byś wiedział czy przed tą datą wszystko było ok
  • Ernestall's avatar
    Ernestall
    2 years ago

@This_Kroquet właśnie apexa dokładnie pobrałem 03.04 i widziałem że jest jakiś błąd , że ludzie tracą skiny itp. ale z tego co wyczytałem to tracą cały zapis po 02.04 , a jak jednak straciłem wszystko z początków gry. Jeżeli te pakiety i monety to rekompensata to z jednej strony fajnie że cokolwiek dali ale z drugiej strony to po otwarciu ich nic mi ciekawego nie wypadło haha.
    A szkoda tych wszystkich skinów z np. Hallowen 2019 albo te karnetowe z 3 sezonu ODWILŻ które były piękne.

Na zdjęciu widać to co pisałem wyżej , czyli że skin jest ale po odblokwaniu postaci ten skin dalej bedzie zablokowany albo zniknie

• This_Kroquet's avatar
    This_Kroquet
    New Veteran
    2 years ago
    @Ernestall A to nie chodzi że ludzie od tej daty uświadczają problemów ze swoim kontem? W sensie po 02.04 zniknął im stary progress?

Featured Places

Node avatar for Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 7 days ago
2,480 Posts