Forum Discussion

Sebekx1337's avatar
5 years ago
Solved

Cena pakietu Bloodhound edition nie zgadza sie z cena na steam

Witam serdecznie, chcialbym sie dowiedziec dlaczego cena pakietu Bloodhound edition w grze rozni sie od tej na steam. Bezposrednio w grze widnieje cena 69.90PLN jednak po przejsciu do sklepu steam zmienia sie ona na 89.90PLN. Chcialbym sie dowiedziec czy jest to blad czy nowa cena nie zostala zaktualizowana w samej grze. 

• Chytrooki's avatar
    Chytrooki
    5 years ago

@Sebekx1337 Witam. Cena na Originie jest wyższa od ceny z Steam. Jest to błąd wizualny. Jest to cena promocyjna i w grze w sklepie na Steam nie została zaktualizowana, w kliencie SteamSklep jak widać w załączonym zdjęciu cena jest prawidłowa. Kupowałem ostatnio pakiet Giblartara i cena w sklepie w grze była taka sama jak cena w kliencie Steam. 

https://steamdb.info/app/1311091/ -  na wykresie cena ta obowiązywała od 15 lutego do 24 lutego.

4 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 years ago

Hej @Sebekx1337 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Sprawdziłem u mnie w grze i ceny za ten pakiet są takie same. 

Czy mógłbyś przesłać nam zrzuty ekranu, na których widać opisany przez Ciebie problem i różnice w cenach? 🙂

• 3 screeny w zalaczniku

• Chytrooki's avatar
    Chytrooki
    Hero+
    5 years ago

@Sebekx1337 Witam. Cena na Originie jest wyższa od ceny z Steam. Jest to błąd wizualny. Jest to cena promocyjna i w grze w sklepie na Steam nie została zaktualizowana, w kliencie SteamSklep jak widać w załączonym zdjęciu cena jest prawidłowa. Kupowałem ostatnio pakiet Giblartara i cena w sklepie w grze była taka sama jak cena w kliencie Steam. 

https://steamdb.info/app/1311091/ -  na wykresie cena ta obowiązywała od 15 lutego do 24 lutego.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 years ago

Zgłoszony przez Ciebie problem został rozwiązany i ceny w tej chwili powinny wyświetlać się poprawne ceny 🙂 Dzięki za informacje!

About Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,449 PostsLatest Activity: 17 hours ago