Forum Discussion

PapaGruBy's avatar
11 months ago
Solved

Cofnięty progres po patchu 02.04.24

Cofnęło mi progres o 22 poziomy i zabrało mi 3 z 5 heirloomów które miałem proszę o pomoc, wyzerowało mi też i odebrało kupioną przepustkę także * EA GAMES 

• OZNACZONE JAKO ROZWIĄZANIE DLA ZWIĘKSZENIA WIDOCZNOŚCI. SPRAWA JEST NADAL OTWARTA. 

Cześć wszystkim,

Dziękujemy za zgłoszenia! Zdajemy sobie sprawę, że wiele kont straciło swój postęp i obecnie jest już prowadzone dochodzenie w tej kwestii.

Będziemy dostarczać więcej aktualizacji w tym wątku, gdy będą one dostępne. Dziękujemy za waszą cierpliwość.

Update z platformy X:

Aby rozwiązać problem utraty danych konta, tymczasowo wyłączamy usługę @PlayApex i
    serwery są offline. Bez obaw! Wdrażamy szybką poprawkę, aby przywrócić postępy i zawartość na dotkniętych kontach, ale gracze nie będą mogli połączyć się z grą w tym czasie.

Najnowsze newsy @Respawn:

Wdrożono poprawkę i serwery są z powrotem online! Wciąż trwają prace na przywróceniem postępów. 

Pełen wpis znajdziecie na platformie X.

76 Replies

About Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,398 PostsLatest Activity: 2 days ago