1. EA Forums
  2. EA Forums Polski
  3. Apex Legends
  4. Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Forum Discussion

Recent Discussions

• Pyrdel666's avatar

Wczytanie gry

Mam problem z wejściem do gry. Gdy włączę grę, pierwsza rozgrywka przechodzi bezbłędnie, ale gdy po meczu wyjdę do lobby, nie mogę ponownie dołączyć. Wyskakuje komunikat "członek grupy, wstępne wczyt...
    Pyrdel666
    1 day ago
  • EA_Kalina's avatar

Aktualizacja dotycząca zapobiegania oszustwom w Apex Legends™

Niedawno, w związku z falą banów, która objęła konta używające urządzeń peryferyjnych XIM i Tytan, opublikowaliśmy dane dotyczące blokad. Chcemy, aby nasza społeczność miała pewność, że rozwiązanie t...
    EA_Kalina
    4 days ago
  • Peperoni2345689's avatar

problem z zakładkami w lobby

Podczas bycia w lobby, każda waluta to-9999 wszystkie zakładki typu „wyzwania”, „wydarzenie” itd. itd. są na szaro poza zakładką „graj”, dokładnie tak jakby nie było serwerów bądź miałbym problem z i...
    Peperoni2345689
    20 days ago
  • Elevatron's avatar

Brak legendy w przepusce powitalnej

mój problem: brak legendy kontroli w podstawowej przepusce która jest niezbędna do jej ukończenia zacząłem grać w tym samym momencie co mój kolega a on dostał legende "rampart" dzięki której ukończył...
    Elevatron
    22 days ago
  • Milosz4all's avatar

Apex na Nintendo switch 1

Apex na Nintendo switch 1 ma problem z logowaniem na konto ea błąd Unable to login podaje moje public ID i hasło nie działa ani z starego konta ea ani z nowego konta ea a jeśli nie wyskoczy błąd wyrz...
    Milosz4all
    1 month ago