Forum Discussion
11 Replies
Witaj
Niestety twój procesor nie spełnia minimalnych wymagań gry, uruchomienie jej nie będzie możliwe.
Też mam ten sam problem. A fora ea pęcznieją od innych tego typu zgłoszeń. Brak mi słów na idiotyzm developerów Apexa i EA która zgodziła sie na takie podejście. Gra dupska graficznie nie urywa w żadnym razie, są ładniejsze (jak np. Battlefront II) , którym taki procek spokojnie starcza i wszystkim innym też, ale barany z apexu stwierdzili ze muszą mieć SSE3 i wywalą w kosz wszystkie phenomy. Brak słów.
Zeby chociaż, gra była jakaś rewolucyjna pod katem grafiki czy czegoś innego, tak jak niegdys crysis, to można by przeboleć. Technika idzie do przodu i musisz wymienić, ale tutaj nie dość że grafika taka sobie właściwie podrasowany stary engine, to jeszcze nic innego w sobie nie ma takiego. Ale nie... lepiej wywalić całą serię dobrych phenomów II i mieć w pompie tysiace graczy - oto ta "rewolucyjna" nowość. Niech spadają w takim razie, proca, mobo i ramów pod nich zmieniać nie bede
A mój procesor spełnia wymagania minimalne? O to mój procesor: AMD Phenom(tm) II X4 965 Processor.
Też nie.
- dzięki
Witam, z jakiego powodu gra nie wspiera procesorów z serii AMD Phenom większość z nich byłaby w stanie bez problemu udźwignąć tą grę. Czy jest możliwość, że te procesory dostaną wsparcie?
- Narayen7 years agoLegend
@ST4LK3R_3003Witaj
Tu trzeba zapytać twórców gry, ta gra wymaga wsparcia dla SSE3 - W procesorach phenom jest brak wsparcia dla instrukcji SSE3, SSE4.1 oraz SSE4.2. Zastąpiono to SSE4A.
Pozdrawiam 🙂
Chciałbym się odnieść w Polskim języku to tematu nie obsługiwania przez grę procesorów AMD serii Phenon II
Teoretycznie gra w wymaganiach sprzętowych mówi że te procesowy mogą być za słabe ale w brew pozorom te 10 letnie maleństwa dają rade w grach np. w titanfall 2 w 60 k/s a ta gra przecież ma wymagania sprzętowe takie same jak Apex. Jako posiadacz procesora z tej serii czuję się zaszufladkowany jako człowiek, którego OCZYWIŚCIE nie stać na droższy procek i nie będę zainteresowany mikro tranzakcjami w grze. ; /
Jestem pewien że gra śmigała by pięknie gdyby tylko procesor mógł przeczytać kod gry
CPU does not have SSSE 3 ( Supplemental SSE 3 Instructions)!
( dodam tylko że apex był pierwszą grą typu battle royale którą się zainteresowałem i uważam że ma szanse przebić nawet Fortnite)
Proszę w imieniu wszystkich graczy którzy maja ten problem o wsparcie Phenomów abyśmy mogli cieszyć się grą.
Witaj @Szary699
Obecnie nie ma informacji na ten temat, nie wiadomo też czy wsparcie dla tych procesorów będzie. Gdyby było coś wiadomo dam tutaj znać.
- dziekuje za szybką odpowiedz trzymam za słowo, oczywiście jeżeli odpowiedz była by nie nigdy nie będzie wsparcia to też prosił bym o poinformowanie graczy i nie trzymanie ich w niepewności
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 21 hours ago
Ps5 nie grywalne audio
Solved4 days ago- 7 days ago
- 15 days ago