Forum Discussion

This_Kroquet's avatar
5 years ago

Cyrk na kółkach czyli "Daily problemy z apexem"

To co dzieje się w tej grze przechodzi ludzkie pojęcie:
-Mam 60ms ale ilość utraconych pakietów to 8-30 oczywiście skoki są ciągłe chwilę jest 8 ale po chwili serwer gubi już te 30 i dyskoteka trwa w najlepsze
-Dzisiaj robiąc egzekucję na przeciwniku zostałem wrzucony pod mapę spadłem i koniec gry dla całego squadu (nice!)
-Champion w moich grach to gość który ma 15 lvl i odznakę za 20 zabójstw w jednej grze i odznakę za 4k dmg w jednej grze (nice! x2) (plus jego ziomeczki z drużyny bardzo często nie odstają "skillem")
-Gram o 3 w nocy w środku tygodnia i nagle error serwera!!! (wchodzę na downdetector i co? 6k zgłoszeń XD)
-Do drużyny dostaję typa który drze ryja do mikrofonu całą grę i co ciekawe wyciszenie członków drużyny bardzo często nie działa, resztę historii dokończcie sami
-Jak to jest że do utworzenia meczu potrzeba 60 graczy a ja 3 razy z rzędu dostaje tych samych delikfentów którzy te 3 razy pod rząd cisną to samo g*wno (czyli 100-300 dmg i pushują solo albo ogólnie biegają solo na drugi koniec mapy) (i tak mogę na nich narzekać bo ja jakoś mogę zrobić to przynajmniej 800 i wyciągnąć głowę z d*py)

Ogólnie gra spoko ale nie polecam...

30 Replies

About Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,446 PostsLatest Activity: 4 days ago