Forum Discussion
@This_KroquetSorki że dopiero dzisiaj się odzywam ale wczoraj już byłem zmęczony [edytowane przez EA_Kuba] że po całym dniu nie mogę sobie usiąść do kompa i zagrać jak człowiek. Za to otrzymałem 10 min wybieranie centrum danych które wpuść mnie do gry i nie zerwie połaczenia z serwerem w ciągu 5 min.
NIby mój ping to 60ms ale w pewnym momencie gra "blokuje" się na 200ms nie mniej nie wiecej po prostu 200 i nie idzie, w efekcie ginę minutę później. UWAGA!!! odpalam nexta bez resetowania neta bo wiem że to nie moja wina i nie uwierzycie ale mam rację w następnej grze 60ms
Spokojnego dnia życzę
- 5 years ago@This_Kroquet Ps. dzisiaj znowu powtórka z rozrywki 60-80ms a stracone pakiety 30 lub więcej fajnie jest nigdy w życiu łatwiej mi się na rankedach nie grało
- 5 years ago
@This_Kroquet Hej siemanko to znowu ja
Pewnie zastanawiacie się co dzisiaj się u mnie wydarzyło otóż w sumie to nic nadzwyczajnego oprócz jednej rzeczy ale o tym na koniec.
Klasycznie siadam odpalam moją ulubioną grę i jestem w szoku że się odpala bez problemów.Dalej wiadomo kilka gierek na rozgrzewkę a potem lecimy na rankedy. Tutaj początkowo wszystko wyglądało normalnie czyli "spocony" członek mojej drużyny (po akcencie wnioskuję obywatel rosji) wydziera ryja do mikrofonu że jesteśmy słabi itp i coś tam gada o psim... czymś co wychodzi z tyłu psa.Oczywiście chłop pocisnął 40 dmg kiedy chociażby ja ponad 500... To akurat normalny element fauny i flory tej gry... Tertaz ciekawsza część!
Dosłownie w środku gry BANG! Błąd serwera wszyscy out!
NIe wyrzuciło tylko mnie,połaczyłem się od razu bo na szczęście nie byliśmy w trakcie walki i zaóważyłem że oboje członkowie mojej drużyny są rozłączeni. Na szczęście szczęśliwie udało nam się wszystkim połączyć z powrotem. (znaczy nie do końca nazwałbym to szczęściem bo w sumie to była ta śmieszna giereczka z kolegą który miał dużo do powiedzenia na temat psiego... sami wiecie czego) (aczkolwiek mogło nas nie połączyć i kto wie może otrzymałbym karę na 10 min i 2x punkty na misnus kto wie? jest ryzyko jest zabawa!)
OK! Przechodzimy do drugiej części opowieści!
Następny rankedzik. Mecz jak mecz lądujemy lootujemy itp. Na swojej drodze spotykam ten śmieszny skarbiec do którego potrzbujesz granatu aby go otworzyć. No dobra biore gwiazdę w łąpę bo mam 3 a co tam stać mnie! Dzieje się animacja otwierania i nagle!(patrz screen nr1,2,3) Kurde bele jestem w połowie pod ziemią XD
Nie mogę wyskoczyć ani mój sojusznik uderzając mnie nie może mnie "wybić" Pozostaje harakiri dokonuję go za pomocą granatów które mi pozostały i tak udaje mi się uwolnić poprzez odrodzenie mnie przez mojego sojusznika.
Dzięki za dzień pełen wrażeń do zobaczenia kiedyś tam (pewnie jutro)- 5 years ago@This_Kroquet świetnie jest! żadnych skoków internetu generalnie było wszystko git dopóki nie zostałem liderem zabójst 6 fragów 4 drużyny do końca i nagle zaczyna mną rzucać po kątach budynku w kótrym się znajduje. Tak o! Po prostu! W efekcie zostaję zabity przez następny skład
- 2 years ago@This_Kroquet Joł witam serdecznie. Po godzinie zabawy nie mogę wystartować gry bo kiedy szukam meczu to nagle crashuje gre bez żadnego błędu czy komunikatu. Nawet steam się nie wyświetla tylko dalej działa w tle. Tak jak mówie przez ponad godzinę wszystko jak na apexa było ok. POza tym że klikam gotowe i gotowe nie wyskakuje nad postacią tylko gdzie zaznaczam gotowość i niby jest party members processing ale nic sie nie dzieje. ale to problem stary jak ta gra więc tak tylko wspominam. Znaczy problem z ppokazywaniem gotowości bo ten z crashem to ma chyba pierwszy raz w sensie crash bez kodu błędu. Dosłownie jak bym nacisnął alt f4 ale tylko gdy znajdzie mecz 3 raz pod rząd tak miałem
- 2 years ago@This_Kroquet Siema dzisiaj w ogóle nie idzie odpalić meczu po kliknięciu gotowe nie pojawia się "fajeczka" gotowości nad postacią a gdy uda mi się w końcu że gotowość wyskoczy nad bohaterem to w momencie znalezienia meczu mam crash gry. Gotowość "naprawia się po zmianie centrum danych. No tylko że gra się wykrzacza. Chyba pora na kolejną przerwę...
- EA_Kuba5 years ago
Community Manager
Hej @This_Kroquet
Zgadza się, edytowałem Twój post z racji tego, że zawierał on wulgaryzm.
Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej na temat tego jak EA wygląda "od środka" zachęcam Cię do przeczytania artykułów na poniższej stronie:
oraz śledzenia naszego kanału Twitter:
🙂
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 18 days ago
- 2 months ago
- 2 months ago