Forum Discussion
- 5 years ago
@This_Kroquet Hej siemanko to znowu ja
Pewnie zastanawiacie się co dzisiaj się u mnie wydarzyło otóż w sumie to nic nadzwyczajnego oprócz jednej rzeczy ale o tym na koniec.
Klasycznie siadam odpalam moją ulubioną grę i jestem w szoku że się odpala bez problemów.Dalej wiadomo kilka gierek na rozgrzewkę a potem lecimy na rankedy. Tutaj początkowo wszystko wyglądało normalnie czyli "spocony" członek mojej drużyny (po akcencie wnioskuję obywatel rosji) wydziera ryja do mikrofonu że jesteśmy słabi itp i coś tam gada o psim... czymś co wychodzi z tyłu psa.Oczywiście chłop pocisnął 40 dmg kiedy chociażby ja ponad 500... To akurat normalny element fauny i flory tej gry... Tertaz ciekawsza część!
Dosłownie w środku gry BANG! Błąd serwera wszyscy out!
NIe wyrzuciło tylko mnie,połaczyłem się od razu bo na szczęście nie byliśmy w trakcie walki i zaóważyłem że oboje członkowie mojej drużyny są rozłączeni. Na szczęście szczęśliwie udało nam się wszystkim połączyć z powrotem. (znaczy nie do końca nazwałbym to szczęściem bo w sumie to była ta śmieszna giereczka z kolegą który miał dużo do powiedzenia na temat psiego... sami wiecie czego) (aczkolwiek mogło nas nie połączyć i kto wie może otrzymałbym karę na 10 min i 2x punkty na misnus kto wie? jest ryzyko jest zabawa!)
OK! Przechodzimy do drugiej części opowieści!
Następny rankedzik. Mecz jak mecz lądujemy lootujemy itp. Na swojej drodze spotykam ten śmieszny skarbiec do którego potrzbujesz granatu aby go otworzyć. No dobra biore gwiazdę w łąpę bo mam 3 a co tam stać mnie! Dzieje się animacja otwierania i nagle!(patrz screen nr1,2,3) Kurde bele jestem w połowie pod ziemią XD
Nie mogę wyskoczyć ani mój sojusznik uderzając mnie nie może mnie "wybić" Pozostaje harakiri dokonuję go za pomocą granatów które mi pozostały i tak udaje mi się uwolnić poprzez odrodzenie mnie przez mojego sojusznika.
Dzięki za dzień pełen wrażeń do zobaczenia kiedyś tam (pewnie jutro)- 5 years ago@This_Kroquet świetnie jest! żadnych skoków internetu generalnie było wszystko git dopóki nie zostałem liderem zabójst 6 fragów 4 drużyny do końca i nagle zaczyna mną rzucać po kątach budynku w kótrym się znajduje. Tak o! Po prostu! W efekcie zostaję zabity przez następny skład
- 5 years ago
@This_KroquetHejcia ja tylko chciałem powiedzieć że granie w weekend to jeden wielki dramat w szczególności w niedziele. GRy rankingowe to istny koszmar niby wszystko działa ale w momencie w którym chcesz wykonać ruch nagle mam 60 straconych pakietów i 800ms
do tego cała gra jest w slowmotion...
gry normalne jak zwykle czysta loteria 50/50 działa albo nie
- 5 years ago@This_Kroquet Próbowałeś opcji "Napraw" w bibliotece origin? Może podczas tego słabego pobierania coś się popsuło i teraz masz problemy. Mi osobiście gra działa, niezależnie od platformy (Steam / Origin).
Co do doboru graczy. Jest jak jest, nie da sie z tym nic zrobić, prócz wyciszenia czatu głosowego. Wiem że najczęściej jest to całkowita utrata komunikacji bo jeśli nawet trafisz na kogoś kto zna angielski czy polski, to mała szansa że będzie on korzystać ze zwykłego czatu. Ba w tych grach ciężko trafić na osoby które korzystają z oznaczeń, albo robią to dopiero po śmierci i to też spamując ze złości bo reszta drużyny zamiast biec za nim postanowiła poświęcić te pierwsze 2min gry na lootowanie przez co nie zdążyli dobiec tych 300m zanim gościa zabili (oczywiście ten zaatakował pierwszy przez co wrogowie go zauważyli).- 5 years ago@dannyRose1337 Obejrzałem więcej filmików o naprawianiu apexa niż normalnych filmików na yt. Przeczytałem więcej artykułów/wpisów na forum niż Tolkien we władcy pierścieni. Nadal nic nie pomaga błędy były są i będą ale w tym przypadku to jest tragedia
- 2 years ago@This_Kroquet Joł witam serdecznie. Po godzinie zabawy nie mogę wystartować gry bo kiedy szukam meczu to nagle crashuje gre bez żadnego błędu czy komunikatu. Nawet steam się nie wyświetla tylko dalej działa w tle. Tak jak mówie przez ponad godzinę wszystko jak na apexa było ok. POza tym że klikam gotowe i gotowe nie wyskakuje nad postacią tylko gdzie zaznaczam gotowość i niby jest party members processing ale nic sie nie dzieje. ale to problem stary jak ta gra więc tak tylko wspominam. Znaczy problem z ppokazywaniem gotowości bo ten z crashem to ma chyba pierwszy raz w sensie crash bez kodu błędu. Dosłownie jak bym nacisnął alt f4 ale tylko gdy znajdzie mecz 3 raz pod rząd tak miałem
- 2 years ago@This_Kroquet Siema dzisiaj w ogóle nie idzie odpalić meczu po kliknięciu gotowe nie pojawia się "fajeczka" gotowości nad postacią a gdy uda mi się w końcu że gotowość wyskoczy nad bohaterem to w momencie znalezienia meczu mam crash gry. Gotowość "naprawia się po zmianie centrum danych. No tylko że gra się wykrzacza. Chyba pora na kolejną przerwę...
- 2 years ago@This_Kroquet 3 dni nie grałem dzisiaj mam akurat 4 godzinki na trochę zabawy i rankedy. Taki wuj 3h to wywalanie z serwera jak uda się zagrać cały mecz to na 200-300ms taki fun że zabija mnie pocisk przez drzwi które zamknąłem 3 sekundy temu. Taki urok apexa że lepiej grać codziennie i robić przerwę gdy serwerki robią bęc o własne nóżki bo przynajmniej nie będziecie tak często rozczarowani jak ja,że chcecioe sobie pograć ale jest pupa i kamieni kupa bo lagi odbierają chęć gry. (Nie to nie mój internet bo jakoś inne gry nie mają takich problemów LOL 50-70ms rocket league 50-70 czasem się zdarzy 150 ale się naprawia a w apexie jak staruje dzisiaj cały czas to dyskoteka ikonek i ms nie spada poniżej 250 blokuje się na tyle i graj sobie. Porażka...
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 16 hours ago
- 21 days ago
- 2 months ago
- 2 months ago