Forum Discussion
5 years ago
@This_Kroquet @This_Kroquet Kolejna aktualizacja to kolejne błędy. Poprawiliście 5 a pojawiło się 50. Chociażby błąd z dźwiękiem jak by właśnie przeszyła cię strefa który de facto nie pojawia się tylko na grach normalnych z eventem z dodatkowymi "obszarami" ale również w grach rankingowych może i w mniejszym natężeniu ale nadal jest on irytujący i dezorientujący. Powiem więcej mój kolega grający dzisiaj wraith użył q i nie uwierzycie ale jego umiejętność zostałą anulowana przy wspinaniu po ścianie...
"Grający Wraith nie mogą już anulować zdolności „Przez otchłań”, skacząc na ścianę" ała kurde rzeczywiście całe szczęscie
"Crypto nie może już teleportować się do replikatora" To są poprawki których potrzebujemy a nie jakaś banda ludzi która nie może grać od miesiąca.
Czy "zespół" w ogóle sprawdza co wypuszcza bo ja mam czasem wrażenie jak bym zamiast kolejnej aktualizacji ściągał cyberpunka 2077 z myślą "dobrze że gra jest skończona i nie będzie sprawiać żadnych problemów"
"Grający Wraith nie mogą już anulować zdolności „Przez otchłań”, skacząc na ścianę" ała kurde rzeczywiście całe szczęscie
"Crypto nie może już teleportować się do replikatora" To są poprawki których potrzebujemy a nie jakaś banda ludzi która nie może grać od miesiąca.
Czy "zespół" w ogóle sprawdza co wypuszcza bo ja mam czasem wrażenie jak bym zamiast kolejnej aktualizacji ściągał cyberpunka 2077 z myślą "dobrze że gra jest skończona i nie będzie sprawiać żadnych problemów"
5 years ago
@This_Kroquet Jaką masz kartę graficzną,ram, procesor i internet? Z ciekawości pytam, bo ja tam takich przeżyć nie mam tyle co ty.
A poza tym to pisujesz też na anglojęzycznym forum?
A poza tym to pisujesz też na anglojęzycznym forum?
- 5 years ago@NolanGraysonnn To że nie masz takich przeżyć nie znaczy że nie miały miejsca.
Mam blisko 6k gier i nie wymyślam tego.
i5 9gen
1660ti 6gb
12gb ram
i średnio 10mb/s bo ostatnio znowu przeprowadziłem się na wieś - 5 years ago@This_Kroquet Nie twierdzę, że wymyślasz 😂
Zastanawiało mnie tylko czemu mnie to tak często nie spotyka. Ale widzę, że moje szczęście się skończyło, bo po ostatnim updatcie mam ciągle wkurząjące błędy.
Ostatnio minimapy nie było a dzisiaj jak celowałem ze snajperki to mi się ciągle granaty włączały...
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,449 PostsLatest Activity: 12 hours ago
Recent Discussions
- 12 hours ago
- 2 days ago
- 2 days ago