Forum Discussion
@This_Kroquet Hej siemanko to znowu ja
Pewnie zastanawiacie się co dzisiaj się u mnie wydarzyło otóż w sumie to nic nadzwyczajnego oprócz jednej rzeczy ale o tym na koniec.
Klasycznie siadam odpalam moją ulubioną grę i jestem w szoku że się odpala bez problemów.Dalej wiadomo kilka gierek na rozgrzewkę a potem lecimy na rankedy. Tutaj początkowo wszystko wyglądało normalnie czyli "spocony" członek mojej drużyny (po akcencie wnioskuję obywatel rosji) wydziera ryja do mikrofonu że jesteśmy słabi itp i coś tam gada o psim... czymś co wychodzi z tyłu psa.Oczywiście chłop pocisnął 40 dmg kiedy chociażby ja ponad 500... To akurat normalny element fauny i flory tej gry... Tertaz ciekawsza część!
Dosłownie w środku gry BANG! Błąd serwera wszyscy out!
NIe wyrzuciło tylko mnie,połaczyłem się od razu bo na szczęście nie byliśmy w trakcie walki i zaóważyłem że oboje członkowie mojej drużyny są rozłączeni. Na szczęście szczęśliwie udało nam się wszystkim połączyć z powrotem. (znaczy nie do końca nazwałbym to szczęściem bo w sumie to była ta śmieszna giereczka z kolegą który miał dużo do powiedzenia na temat psiego... sami wiecie czego) (aczkolwiek mogło nas nie połączyć i kto wie może otrzymałbym karę na 10 min i 2x punkty na misnus kto wie? jest ryzyko jest zabawa!)
OK! Przechodzimy do drugiej części opowieści!
Następny rankedzik. Mecz jak mecz lądujemy lootujemy itp. Na swojej drodze spotykam ten śmieszny skarbiec do którego potrzbujesz granatu aby go otworzyć. No dobra biore gwiazdę w łąpę bo mam 3 a co tam stać mnie! Dzieje się animacja otwierania i nagle!(patrz screen nr1,2,3) Kurde bele jestem w połowie pod ziemią XD
Nie mogę wyskoczyć ani mój sojusznik uderzając mnie nie może mnie "wybić" Pozostaje harakiri dokonuję go za pomocą granatów które mi pozostały i tak udaje mi się uwolnić poprzez odrodzenie mnie przez mojego sojusznika.
Dzięki za dzień pełen wrażeń do zobaczenia kiedyś tam (pewnie jutro)
Co do doboru graczy. Jest jak jest, nie da sie z tym nic zrobić, prócz wyciszenia czatu głosowego. Wiem że najczęściej jest to całkowita utrata komunikacji bo jeśli nawet trafisz na kogoś kto zna angielski czy polski, to mała szansa że będzie on korzystać ze zwykłego czatu. Ba w tych grach ciężko trafić na osoby które korzystają z oznaczeń, albo robią to dopiero po śmierci i to też spamując ze złości bo reszta drużyny zamiast biec za nim postanowiła poświęcić te pierwsze 2min gry na lootowanie przez co nie zdążyli dobiec tych 300m zanim gościa zabili (oczywiście ten zaatakował pierwszy przez co wrogowie go zauważyli).
- 5 years ago@dannyRose1337 Obejrzałem więcej filmików o naprawianiu apexa niż normalnych filmików na yt. Przeczytałem więcej artykułów/wpisów na forum niż Tolkien we władcy pierścieni. Nadal nic nie pomaga błędy były są i będą ale w tym przypadku to jest tragedia
- 5 years ago@This_Kroquet
BTW przychodzę tutaj meeeega zły mówiąc delikatnie.
7 meczy pod rząd na duo,7 meczy grałem solo pomimo zaznaczonej opcji że mam mieć dobieranych sojuszników. Jakoś inni gracze bez problemu mieli 2 osobowe squady. Kilka meczy zagrałem na WE ale przy kolejnych zmieniła się mapa i nadal to samo ciągle sam w drużynie. Z tego co pamiętam było kilka jak nie kilkanaście zgłoszeń o tym że sojusznicy nie są dobierani na dwójkach a pomimo zapewnień o rozwiązaniu błędu nadal istnieje, klasyka banału.- 5 years ago
Kolejny błąd możliwe że tylko osoby stojące z boku tak to widziały a u gościu który siedział an działku wszystko było git. Przez chwilę myślałem że gość cheatuje przez tą animację ale po chwili okazało się że strzela "jak każdy" tak więc błąd wizualny
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 12 hours ago
- 21 days ago
- 2 months ago
- 2 months ago