Forum Discussion
Co do doboru graczy. Jest jak jest, nie da sie z tym nic zrobić, prócz wyciszenia czatu głosowego. Wiem że najczęściej jest to całkowita utrata komunikacji bo jeśli nawet trafisz na kogoś kto zna angielski czy polski, to mała szansa że będzie on korzystać ze zwykłego czatu. Ba w tych grach ciężko trafić na osoby które korzystają z oznaczeń, albo robią to dopiero po śmierci i to też spamując ze złości bo reszta drużyny zamiast biec za nim postanowiła poświęcić te pierwsze 2min gry na lootowanie przez co nie zdążyli dobiec tych 300m zanim gościa zabili (oczywiście ten zaatakował pierwszy przez co wrogowie go zauważyli).
- 5 years ago@This_Kroquet
BTW przychodzę tutaj meeeega zły mówiąc delikatnie.
7 meczy pod rząd na duo,7 meczy grałem solo pomimo zaznaczonej opcji że mam mieć dobieranych sojuszników. Jakoś inni gracze bez problemu mieli 2 osobowe squady. Kilka meczy zagrałem na WE ale przy kolejnych zmieniła się mapa i nadal to samo ciągle sam w drużynie. Z tego co pamiętam było kilka jak nie kilkanaście zgłoszeń o tym że sojusznicy nie są dobierani na dwójkach a pomimo zapewnień o rozwiązaniu błędu nadal istnieje, klasyka banału. - 5 years ago
Kolejny błąd możliwe że tylko osoby stojące z boku tak to widziały a u gościu który siedział an działku wszystko było git. Przez chwilę myślałem że gość cheatuje przez tą animację ale po chwili okazało się że strzela "jak każdy" tak więc błąd wizualny
- 5 years ago
Przedmioty nadal wpadają pod tekstury i nie można ich podnieść. Na załączonym obrazku bo może nie widać (XD) znajduje się powiększenie lekkiego magazynku wyrzucone przeze mnie dla sojusznika.
- 5 years ago
Myślałem że to chwilowy błąd i pewnie w następnej grze już się nie pojawi... Ta jasne
Podłoga jest przeźroczysta na stacji w lokalizacji skyhook.
Od spodu nie widać żeby dało się nas zobaczyć w środku bo sufit wygląda normalnie inaczej gdy spojrzymy od góry - 5 years ago
Reszta screenów z innej gry gdzie podłoga nadal się nie wczytywała...
- 5 years ago@This_Kroquet Mija tydzień... Czy ten temat dostał shadow bana czy o co chodzi? zgłosiłem tutaj kilka błędów pod rząd bo może ktoś będzie mógł jeden z nich sobie wybrać i zrobić coś w kierunku rozwiązania go ale jak widać tydzień to mało czasu
- EA_Cekiel5 years ago
EA Staff
Hej @This_Kroquet ,
Dziękujemy Ci za Twoje informacje o błędach w grze. Doceniamy fakt, że dzielisz się z nami informacjami na temat napotykanych "bugów" i "glitchy". Mogę tylko zachęcić innych graczy, którzy napotykają na podobne problemy jak Ty na pozostawienie swoich komentarzy w tym wątku.
- 2 years ago@This_Kroquet mijają ponad dwa lata a tutaj jak w lesie. Przyszedłem trochę ponarzekać. Na match making,na system reagowania na złe zachowania bo to że wysyłasz zgłoszenia w grze oczywiście nic nie daje gość co można powiedzieć G robi drze ryja i wszystkich nazywa usless Nword oczywiście nie dostanie bana. Match making na rankingowych że potrafi cię dobrać do gry z diamentami gdy jesteś w brązie to wiedziałem ale ten problem znany jest od dawna. Ale że na death matchu dobiera do mojego squadu przeciętniaków a do przeciwników przynajmniej master+ to się nie spodziewałem. Poza tym klasyka,wywrotka serwerów,dziwne błędy i crashe. Innymi słowy klasyka. Nadal nikt nic nie zrobił ż tym że jak cię wywala przez błąd serwera i wylatujesz z meczu to i tak otrzymujesz bana. P A R O D I A. Jak jeszcze starczy mi sił to dostarczę jakichś fajnych screenów co się w tym czymś zwanym grą potrafi zadziać.... Tymczasem
- 2 years ago@This_Kroquet Witam serdecznie,dzisiaj nic nowego generalnie przyszedłem wylać swoje smutki po 5 meczu pod rząd z ludźmi nie na moim poziomie. Dobra nie na moim poziomie jeśli chodzi o moją ekipe bo przeciwnicy to 1500 lvl+ przynajmniej master i wyżej. Ja wiem że mam ponad 3k godzin i wiem że gram zajefanie ale pls nie dam rady wygrać sam na 9 innych osób na deatch matchu. Co to za frajda gdy gramy do 50 a wynik finalny to 12 do 50 z czego ja mam 8 killi no prośba to już nawet nie jest śmieszne. Zastanawiam się czy żałosne w jakim kolwiek stopniu opisuje ten problem. Występuje od kiedy pamiętam. Nie rozumiem co takiego go powoduje mała liczba graczy? Match making nie ogarnia? Bo na jakiej podtsaiw system stwierdza O ten typ gra tydzień a ten od 4 lat no pewnie że niech grają razem no a przeciwko nim a walić to 3 predatorów elo
Nie dość że stałych graczy krew zalewa bo ci nowi muszą się nauczyć to ci nowi odbijają się od gry po chwili bo trafiają na walljumpujących i tapstrafującyj ludzi i nie mają pojęcia co się dzieje do tego im broń od razu strzela w niebo przy serii a chłop wali im cały magazynek w banie no myślę że to nie jest ani fajne ani przyjemne dla ani jednej ani drugiej strony. Mama nadzieje że ostatni raz to opisuję i następnym razem porzyjdę tu o powiem że może i trwało to 5 lat ale w końcu się udało
MAM NADZIEJE
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 21 days ago
- 2 months ago
- 2 months ago