Forum Discussion
5 years ago
Reszta screenów z innej gry gdzie podłoga nadal się nie wczytywała...
5 years ago
@This_Kroquet Mija tydzień... Czy ten temat dostał shadow bana czy o co chodzi? zgłosiłem tutaj kilka błędów pod rząd bo może ktoś będzie mógł jeden z nich sobie wybrać i zrobić coś w kierunku rozwiązania go ale jak widać tydzień to mało czasu
- EA_Cekiel5 years ago
EA Staff
Hej @This_Kroquet ,
Dziękujemy Ci za Twoje informacje o błędach w grze. Doceniamy fakt, że dzielisz się z nami informacjami na temat napotykanych "bugów" i "glitchy". Mogę tylko zachęcić innych graczy, którzy napotykają na podobne problemy jak Ty na pozostawienie swoich komentarzy w tym wątku.
- 2 years ago@This_Kroquet mijają ponad dwa lata a tutaj jak w lesie. Przyszedłem trochę ponarzekać. Na match making,na system reagowania na złe zachowania bo to że wysyłasz zgłoszenia w grze oczywiście nic nie daje gość co można powiedzieć G robi drze ryja i wszystkich nazywa usless Nword oczywiście nie dostanie bana. Match making na rankingowych że potrafi cię dobrać do gry z diamentami gdy jesteś w brązie to wiedziałem ale ten problem znany jest od dawna. Ale że na death matchu dobiera do mojego squadu przeciętniaków a do przeciwników przynajmniej master+ to się nie spodziewałem. Poza tym klasyka,wywrotka serwerów,dziwne błędy i crashe. Innymi słowy klasyka. Nadal nikt nic nie zrobił ż tym że jak cię wywala przez błąd serwera i wylatujesz z meczu to i tak otrzymujesz bana. P A R O D I A. Jak jeszcze starczy mi sił to dostarczę jakichś fajnych screenów co się w tym czymś zwanym grą potrafi zadziać.... Tymczasem
- 2 years ago@This_Kroquet Witam serdecznie,dzisiaj nic nowego generalnie przyszedłem wylać swoje smutki po 5 meczu pod rząd z ludźmi nie na moim poziomie. Dobra nie na moim poziomie jeśli chodzi o moją ekipe bo przeciwnicy to 1500 lvl+ przynajmniej master i wyżej. Ja wiem że mam ponad 3k godzin i wiem że gram zajefanie ale pls nie dam rady wygrać sam na 9 innych osób na deatch matchu. Co to za frajda gdy gramy do 50 a wynik finalny to 12 do 50 z czego ja mam 8 killi no prośba to już nawet nie jest śmieszne. Zastanawiam się czy żałosne w jakim kolwiek stopniu opisuje ten problem. Występuje od kiedy pamiętam. Nie rozumiem co takiego go powoduje mała liczba graczy? Match making nie ogarnia? Bo na jakiej podtsaiw system stwierdza O ten typ gra tydzień a ten od 4 lat no pewnie że niech grają razem no a przeciwko nim a walić to 3 predatorów elo
Nie dość że stałych graczy krew zalewa bo ci nowi muszą się nauczyć to ci nowi odbijają się od gry po chwili bo trafiają na walljumpujących i tapstrafującyj ludzi i nie mają pojęcia co się dzieje do tego im broń od razu strzela w niebo przy serii a chłop wali im cały magazynek w banie no myślę że to nie jest ani fajne ani przyjemne dla ani jednej ani drugiej strony. Mama nadzieje że ostatni raz to opisuję i następnym razem porzyjdę tu o powiem że może i trwało to 5 lat ale w końcu się udało
MAM NADZIEJE
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,447 PostsLatest Activity: 6 days ago
Recent Discussions
- 10 hours ago
- 21 days ago
- 2 months ago
- 2 months ago