Forum Discussion
2 years ago
@This_Kroquet Siema dzisiaj w ogóle nie idzie odpalić meczu po kliknięciu gotowe nie pojawia się "fajeczka" gotowości nad postacią a gdy uda mi się w końcu że gotowość wyskoczy nad bohaterem to w momencie znalezienia meczu mam crash gry. Gotowość "naprawia się po zmianie centrum danych. No tylko że gra się wykrzacza. Chyba pora na kolejną przerwę...
2 years ago
@This_Kroquet 3 dni nie grałem dzisiaj mam akurat 4 godzinki na trochę zabawy i rankedy. Taki wuj 3h to wywalanie z serwera jak uda się zagrać cały mecz to na 200-300ms taki fun że zabija mnie pocisk przez drzwi które zamknąłem 3 sekundy temu. Taki urok apexa że lepiej grać codziennie i robić przerwę gdy serwerki robią bęc o własne nóżki bo przynajmniej nie będziecie tak często rozczarowani jak ja,że chcecioe sobie pograć ale jest pupa i kamieni kupa bo lagi odbierają chęć gry. (Nie to nie mój internet bo jakoś inne gry nie mają takich problemów LOL 50-70ms rocket league 50-70 czasem się zdarzy 150 ale się naprawia a w apexie jak staruje dzisiaj cały czas to dyskoteka ikonek i ms nie spada poniżej 250 blokuje się na tyle i graj sobie. Porażka...
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,447 PostsLatest Activity: 46 minutes ago
Recent Discussions
- 46 minutes ago
- 21 days ago
- 2 months ago
- 2 months ago