Forum Discussion

FazZzax's avatar
5 years ago
Solved

Dostałem bana (ktoś włamał mi się na konto)

Dostałem bana. Po około 2 tygodniach nawet nie włączania origina odpalam gre i wyskakuje mi *apex3.jpg*.

Już raz próbowałem uzyskać pomoc na tym... forum. Ktoś mi odpisał, podał linka do strony EA, gdzie mogę uzyskać pomoc. Na stronie, na której miałem uzyskać pomoc nie znalazłem nic poza linkiem do tego forum... super pomoc.( https://answers.ea.com/t5/Problemy-techniczne/Dostalem-bana-za-nic/m-p/10124261#M17421 )
EA_Kuba zaznaczył to pytanie, temat jako rozwiązany... (wiadomo na maila nikt mi nie odpowiedział, unbana nie dostałem)

Nie wiem, może opiszę to jaśniej:
Jak już wspomniałem po około 2 tygodniach nie aktywności zarówno w grze jak i w originie wchodzę do gry i co widzę... *apex.jpg* *apex2.jpg* i *apex3.jpg*

Ktoś włamał mi się na konto, nabił mi poziom, kupił postać i podejrzewam, że używał programów stron trzecich.

• Hej @FazZzax 

Jeśli podejrzewasz, że ktoś dostał się na Twoje konto, to najlepszym rozwiązaniem będzie jeśli skontaktujesz się z nami telefonicznie. Poprzez forum nie mam możliwości pomocy w zabezpieczeniu Twojego konta i sprawdzenia go pod kątem ingerencji osób trzecich.

Jeśli chcesz odwołać się od blokad nałożonych na Twoje konto EA - tutaj znajdziesz informacje na temat tego w jaki sposób to zrobić. 

1 Reply

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 years ago

Hej @FazZzax 

Jeśli podejrzewasz, że ktoś dostał się na Twoje konto, to najlepszym rozwiązaniem będzie jeśli skontaktujesz się z nami telefonicznie. Poprzez forum nie mam możliwości pomocy w zabezpieczeniu Twojego konta i sprawdzenia go pod kątem ingerencji osób trzecich.

Jeśli chcesz odwołać się od blokad nałożonych na Twoje konto EA - tutaj znajdziesz informacje na temat tego w jaki sposób to zrobić. 

About Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,423 PostsLatest Activity: 8 hours ago