Forum Discussion

STX_xiOpiye420's avatar
6 years ago

Duze spadki fps od sesoznu 4.3 miesieczny Komputer wyzszej klasy. Blagam o pomoc

Witam! Mam wielki problem z którym walczę od początku sezonu 4. Jezeli nikt mi nie pomoże to chyba przestane grac w ta gre bo jestem już zmęczony spadkami fps.

Mam nowy komputer ROG zephyrus S ( rtx2080 i7-8750 24ram 1tb ssd and 144hz with gsync. W sezonie 3 było dobrze, teraz w sezonie 4 mam 144 fps a są miejsca na mapie gdzie spadają mi fps do 100. Jak wiemy przy takich fps przy 144 hz nie da się dobrze strzelać szczególnie wingmanem.

Odrazu napisze, ze zrobiłem wszystko poza autoexe co moglo mi pomoc ( wyłączenie FSO wlacznie z aktywowaniem prawdziwego pełnego ekranu zmiana pooling rate w myszce itp. ). FPS mam ustawione przy 138 i GSYNC aktywowany. Oczywiscie z racji opoznien nie chce korzystac VSYNC. Jako ciekawostka jak ustawiam w ustawieniach gry wyższa grafikę gra płynniej chodzi...

Każdy sezon jestem predatorem, ale w tym sezonie mam problem i stoje w master z powodu nie płynnej gry.

Błagam niech ktoś mi pomoże co mogę jeszcze zrobić... Dziękuję wszystkim za pomoc.

28 Replies

About Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,449 PostsLatest Activity: 18 hours ago