Forum Discussion
Nie wiem czemu są w dxdiag te błędy, armoury crate to program do obsługi rgb i myszki itp, a Refreshrate działa normalnie. Próbowałem na czystym systemie włączyć apexa tylko po aktualizacji sterowników i było to samo. Sprawdziłem spójność systemu, dodaje następny dxdiag.
Jeżeli chodzi o spadanie fps to capitol, miasto czaszek. Nie muszę się strzelać wystarczy, ze wejdę w tą lokacje. ale spadki fps tez występują podczas strzelania.
Po dodaniu tego dxdiag odinstalowalem refreshrate, ale bez zmian.
Mogę Cie pocieszyć właśnie grałem i w podobnych miejscówkach mam pokaz slajdów to nie jest wina naszych komputerów mogę Ci to już w tym momencie zagwarantować, nagle przypadkiem sporo osób ma problemy z fps? Nagle apex ma wymagania nie wiem 2xRTX2080? Niemożliwe... wczoraj w nocy do shotguna ammo było 48 teraz znowu jest 16 ktoś się tam bawi i coś rozje....... bo inaczej tego się ująć nie da.
- 6 years ago
zrobiłem update refresh rate do v2.0.3 i już błędów nie ma @EA_Kuba
byl jakis update racja. Nie no masakra, serio wymagajcie tytuły chodzą idealnie a apex... to nie moze byc wina komputera. ew coś złe ustawione @AndRe5550148- 6 years ago
@STX_xiOpiye420 A mógłbyś mi napisać gdzie i jak to zrobiłeś? Bo ja to super znawcą nie jestem a może u mnie też pomoże byłbym bardzo wdzięczny.
- 6 years ago
@AndRe5550148 tzn? RefreshRate to u mnie w kompie jest nie u CIebie, plik sterujacy overide w monitorze.
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 21 hours ago
- 15 days ago
zmiana adresu e-mail
Solved2 months agoBSOD po odpaleniu gry
Solved2 months ago