Forum Discussion
@STX_xiOpiye420 No chodzi mi o to co zrobiłeś bo ja coś zmieniałem ale nic nie pomaga nie ma różnicy.
U mnie dalej nie ma poprawy. Przeczytaj co mi admin napisal to bedziesz wiedzial ocb 🙂
- 6 years ago
@STX_xiOpiye420 A no to po prostu nie zrozumiałem , ja zrobiłem update windows itp. Nic ale moim zdaniem to nie jest wina po naszej stronie tylko gry bo nie tylko my tak mamy.
- 6 years ago
no tak- ale są tez ludzie co lagów nie maja 🙂 moze autoconfig.
ŻAŁOSNE JEST TO, ZE JAK trzeba kupic pakiety to moderacja odpisuje od razu ( jak kupowałem 400 paczek to mi odpisywali na posta co 3min)
a teraz zlewka, skopiowany tekst jako tutorial, który nic nie daje i cisza.
Licze, ze może jednak ktoś nam pomoze ☹️ - 6 years ago
No niestety ale taka jest polityka jak dajesz im hajs to szybciutko pomogą itp. Gdyby nie ten cały koronawirus to bym sobie zadzwonił na linie parę razy i często się trafi ktoś kto ogarnia temat i by pomógł może bo prawda jest taka, że tutaj pewnie i tak nie wiedzą nic tylko kopiuj wklej mogą Ci zrobić żeby nie było, że nic nie odpisali.
- 6 years ago
widzę, ze dalej cisza- no nic będzie, trzeba ponowić post🙂
- 6 years ago
Ja to z wrażenia sobie komputer wyczyszczę nawet żeby mieć pewność, że nic mi się nie przegrzewa no i dziś update będzie zobaczymy jak po nim.
- 6 years ago
po dzisiejszym update apexa jest DUZO DUZO lepiej.
- 6 years ago
Ja jeszcze nie miałem okazji sprawdzić ale grałem minutę to widziałem, że dalej mi się skrzynki doczytują na moich oczach więc nie wiem..
- 6 years ago
za szybko się cieszyłem, był znowu update i wszystko wróciło na złe...
- 6 years ago@STX_xiOpiye420 Wpisałem sobie w opcjach uruchamiania gry fps max 90 bo mialem spadki do około 90 i mam stałe 90 a hz 144 i tak xD Także wpisz sobie jakąś niższą liczbę fps i powinno śmigać.
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 21 hours ago
- 15 days ago
zmiana adresu e-mail
Solved2 months agoBSOD po odpaleniu gry
Solved2 months ago