Forum Discussion
4 years ago
Zmiany sterowników, zejście z ustawieniami, wyłącznie/odinstalowanie wszystkich zbędnych programów działających w tle (a tak naprawdę "czysty win" + steam + apex + razer synapse) i cały czas wygala do pulpitu bez żadnego komunikatu. Żadne zmiany po mojej stronie nie pomagają. Dla ciekawości syn gra na zestawie złożonym 11 lat temu (tylko GPU zmienione na 1070Ti) i wszystko działa bez problemu (ja na nim grałem jeszcze 3 mies. temu). Weźcie się w końcu za prace i rozwiążcie ten cholerny problem! Jak nie lagi, to co kilka min. wywala do pulpitu - na po prostu człowiek szału dostaje.
Pozdrawiam.
Devil1797
4 years agoNew Novice
@KIO1984P Do tego mam ten sam problem i ten sam błąd nie tylko na moim komputerze lecz na komputerze obok również. Ewidentnie problem po ich stronie niestety winę zwalają zawsze na graczy. Dziś już kilkukrotnie miałem ten sam błąd na dwóch komputerach na różnych kontach. BRAK SŁÓW!!!!
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,445 PostsLatest Activity: 8 days ago
Recent Discussions
- 14 days ago
- 14 days ago
- 20 days ago