Forum Discussion

R3kin_Lud0jad's avatar
R3kin_Lud0jad
Seasoned Newcomer
10 months ago

error 0x8000002

Hej ludzie 

Mam problem nie grałem  może z 4 miesiące później  próbuje wejść do gry i za każdym razem wyskakuje ten sam error  . Gra bez względu czy na steram czy na Ea App ciągle ten sam problem .

Win po aktualizacji jak i karta graficzna .  ktoś ma jakiś pomysł ? 

7 Replies

• R3kin_Lud0jad's avatar
    R3kin_Lud0jad
    Seasoned Newcomer
    10 months ago

Cześć 
     Miło ze pytasz tak zrobiłem to już wcześniej co sugerował użytkownik MiguelWazowski  oraz Midnight9746
    od wyczyszczenia rejestrów za pomocą programu Revo po uruchomieniu CMD snaców .. i wciaż nic tzn error występuje .

Choć nie wiem dla czego odsyłasz mnie do angielskiego forum skoro to Polskie forum . to tak jak byś mi powiedział ze w chinach maja rozwiązanie i również podesłał link .

Tak samo jak pomoc od EA  otworzyłem 2 sprawy i każda miała taką samom treść odpowiedz kopiuj wklej  co pokazuje brak profesjonalizmu i wsparcia dla klienta . 
    Śmiało mogę stwierdzić ze odpowiedzi i sugestie w sprawie były najgorsze z którymi  kiedykolwiek się spotkałem ..

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    10 months ago

Jeśli wcześniejsze zalecenia nie przyniosły rezultatów, możliwe, że w rejestrze systemu wciąż znajdują się wpisy związane z programami kolidującymi z grą lub powiązane z nimi sterowniki. Sprawdź dodatkowo czysty rozruch systemu a jeśli to też nie pomoże, utwórz nowe konto administratora windows i przetestuj na nim grę. 

• R3kin_Lud0jad's avatar
    R3kin_Lud0jad
    Seasoned Newcomer
    10 months ago

Czysty rozruch zrobiony . 
    Nowe konto zrobione i wciąż wyskakuje błąd🤦‍♂️ 
    Dramat 800 h w grze trochę pieniędzy zainwestowane i ostatecznie nie można się zalogować a wszystko po update .. 

Rozumiem ze zostaje tylko Format ?

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    10 months ago

Spróbuj jeszcze wyczyścić rejestr systemu odpowiednim programem.  Np Ccleaner. Dodatkowo odinstaluj i zainstaluj ponownie aplikację EA app i Steam w systemie i uruchom je jako administrator. 

• De_poool2011's avatar
    De_poool2011
    Seasoned Newcomer
    5 months ago

ja mam ten sam problem robilem to wszystko i tez nie dziala dalej ten sam blad

Featured Places

Node avatar for Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 10 hours ago
2,485 Posts