Forum Discussion
27 Replies
Ten sam problem, tylko że u mnie jak juz jest ten freez to jedynie co mi pozostaje to wyłonczyć gre poprzez menadżer zadań...
- @wils0n_40Spliff Bardzo proszę o pomoc jak to naprawić
- EA_Kuba3 years ago
Community Manager
Dzięki za Wasze zgłoszenia, nasze zespoły aktualnie analizują opisane przez Was problemy.
ja mam tak samo, denerwuje to strasznie ;/
z tego co mi wiadomo i rowniez po moich znajomych to duzo osob ma z tym problem
Witam.
Wiadomo cos moze kiedy wyjdzie latka naprawiajaca freezowanie gry na nowej mapie? Na forum steam gry liczbe osob z tym problemem mozna liczyc w tysiacach bo gra jest wogole nie grywalna
Wiadome kiedy będzie jakaś aktualizacja naprawcza tego błędu albo jakies rozwiazanie ?
- @smoGu26 Mam to samo. W randomowym momencie po prostu gra staję i jedyne co mogę zrobić to wyłączyć ją z pozycji menadżera zadań - co nie zawsze wiąże się z powrotem do gry bo sesja się zamyka i wywala mnie ze składu. Na originie jako tako działało ale na steam co chwilę.
No wlasnie u mnie jest tak ze czasami zagram z 2 mecze normalnie a w 1 to potrafi mnie zawiesic nawet z 5 razy :/ i wlasnie robie tak samo jak Ty.
- Chytrooki3 years agoHero+
@wils0n_40Spliff @smoGu26 @DZWONY
Siemanko spróbujcie rozwiązania które opisze w krokach poniżej
1. Wyczyścić pamięć podręczna aplikacji.
https://help.ea.com/pl/help/faq/clear-cache-to-fix-problems-with-your-games/https://help.steampowered.com/pl/faqs/view/6AD7-820D-8BE5-E51F
2. Usuńcie folder Apex lub skopiujcie go na pulpit w razie gdyby niezadziałało.Ściezka do folderu wygląda nastepująco:
Komputer > Windows (C🙂 > Users > (Twoja nazwa użytkownika) > Saved Games > Respawn > Apex
3.Naciśnij na klawiaturze Windows + R wpisz poniższe komendy po koleji, usuń zawartość folderów.
%localappdata%/D3DSCache
%temp%
4. Przeskanuj komputer CClenerem.Nie wiem czy to rozwiązanie pomoże, u mnie gra działa dobrze nie mam żadnych frezzów, zainstalowaną mam na Steam. Jeśli zrobicie wszystko tak jak opisałem wyżej, a problem dalej będzie występował to wina nie leży po waszej stronie i musicie poczekać na fix.🙃.
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 7 days ago
- 24 days ago
- 24 days ago