Forum Discussion

TheGezoN's avatar
6 years ago
Solved

Gdy naciskam guzik gotowość gdy jestem sam w loby mam napis grupa nie jest gotow

Hej nie wiem jak to opisać wiec zrobiłem zdjęcie 

• Hej @TheGezoN @wojt3ks 

Studio Respawn pracuje nad usunięciem tego problemu, rozwiązaniem jest zazwyczaj cofnięcie gotowości, lub ponowne uruchomienie gry. Progres w rozwiązaniu tego problemu możecie śledzić na trakerze Apex Legends. 

7 Replies

• Dokładnie, mam to samo. W pierwszym sezonie tego nie było, a teraz muszę wyłączyć i włączyć grę.. 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 years ago

Hej @TheGezoN @wojt3ks 

Studio Respawn pracuje nad usunięciem tego problemu, rozwiązaniem jest zazwyczaj cofnięcie gotowości, lub ponowne uruchomienie gry. Progres w rozwiązaniu tego problemu możecie śledzić na trakerze Apex Legends. 

• @EA_Kuba Ja też mam u siebie w grze ten błąd i ani reset gry nie pomaga ani cofnięcie gotowości.
  • sonrobb's avatar
    sonrobb
    6 years ago

Mam ten sam błąd, już drugi raz w ostatnim czasie, reinstall raz pomógł, ale nie bądźmy śmieszni nie będę robił tego za każdym razem jak się pojawi taki problem, wielki minus ode mnie. 

• @XbartekQ Screen założyciela tematu pokazuje, że jest widoczny jego nick i poziom. U mnie natomiast w tym miejscu jest jedynie "Gracz" i doslownie nic nie pomaga, od 3 dni nie mogę odpalic meczu, szkolenia czy czegokolwiek innego. Smieszne, tym bardziej ze wydałem trochę kasy na grę w którą nie mogę grać przez błędy twórców.
  • XbartekQ's avatar
    XbartekQ
    6 years ago

@Obi1Kenob1 Rzeczywiście u niego jest widoczny nick i poziom a u ciebie i mnie jest napis Gracz oraz nie ma poziomu.

Featured Places

Node avatar for Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 4 days ago
2,468 Posts