Forum Discussion
EA_Kuba
Community Manager
6 years agoHej @rdvvk
Jeśli problem występuje nadal to spróbuj zresetować połączenie internetowe z poziomu konsoli, oraz zresetuj router odłączając go od prądu na ok 2 minuty.
- EA_Kuba6 years ago
Community Manager
Dzięki za odpowiedź @rdvvk, jakich kroków dotychczas próbowałeś ?
- 6 years ago@EA_Kuba Resetowałam router nie tylko wyłączając go z prądu ale również przy użyciu cienkiej spinki. Próbowałam podłączyć się do drugiego internetu, problem się nie rozwiązał. Próbowałam dołączyć do gry poprzez dołączenie przez sesje mojego znajomego, jemu się pokazało że dołączyłam do grupy a ja miałam dalej ten sam problem. Udało mi się zagrać jedną grę dzisiaj ponieważ znalazło mi serwery, trwała ona 20 min około bo była to gra championa, chciałam odpalić kolejna grę ale już nie chciało mnie połączyć, tworzyło listę matchmakingową i nie chciał pokazać się charakterystyczny ,,tik” ,,ptaszek” przy postaci obok poziomu/rangi.
Już nie wiem co mam zrobić żeby zaczęło to normalnie działać. Nigdy nie spotkałam się z takim problemem.
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,447 PostsLatest Activity: 4 days ago
Recent Discussions
- 19 days ago
- 2 months ago
- 2 months ago