Forum Discussion
Dzięki za odpowiedź @rdvvk, jakich kroków dotychczas próbowałeś ?
Już nie wiem co mam zrobić żeby zaczęło to normalnie działać. Nigdy nie spotkałam się z takim problemem.
- EA_Kuba6 years ago
Community Manager
Hej @rdvvk
Dzięki za odpowiedź i podanie wszystkich szczegółów 🙌 Problem faktycznie jest dość dziwny 🤔
Sprawdźmy w takim razie czy nie jest to związane z błędami w instalacji gry. Skorzystaj z funkcji odbudowy bazy danych (nie spowoduje to usunięcia danych na konsoli). Kolejną rzecz, którą poprosiłbym abyś sprawdził to czy taki sam błąd pojawia się na nowo utworzonym koncie na Twojej konsoli (Jeśli Twoja konsola ustawiona jest jako podstawowe PS4 plus będzie rozdzielony na wszystkie utworzone na niej konta).
Dodatkowo upewnij się, że na Twoim routerze otwarte są odpowiednie porty - jeśli nie czujesz się na siłach pomoże Ci w tym Twój dostawca internetu 🙂 Daj mi tez znać kto jest Twoim dostawcą internetu.
- 6 years ago@EA_Kuba Problem teoretycznie się naprawił. Apex nie działa tylko w godzinach od 16/17 do godziny 22. Moim dostawcą jest t-mobile. ( często wyskakuje komunikat: członek grupy wstępne wczytywanie) Mimo że gra działa w godzinach porannych i późno wieczornych mecze ładują się bardzo długo, szczególnie gdy zapraszam znajomych do grupy.
- EA_Kuba6 years ago
Community Manager
Hej @rdvvk
Internet z sieci komórkowej pomimo przyzwoitej szybkości, jest z reguły mniej stabilny niż połączenie poprzez "kabel". Dodatkowo możliwości konfiguracji/optymalizacji takiego połączenia są dość ograniczone. Jeśli masz taką możliwość to podłącz konsolę do internetu "z kabla" jeśli nie spróbuj wykonać podstawowe kroki, które znajdziesz tutaj.
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 10 hours ago
- 3 days ago
- 4 days ago
- 13 days ago