repi1Not applicable2 years agokupiłem przepustke bojowa nie mam wszystick legend chociaż powinny byc ktos moze wie jak pomoc?
Featured PlacesApex Legends Problemy techniczne i błędy Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 4 hours ago2,494 Posts
Apex Legends Problemy techniczne i błędy Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 4 hours ago2,494 Posts
Recent DiscussionsApex Legends freezes randomly after September update Hello, Since the Apex Legends update around September 17, 2026, my game has been randomly freezing during matches and sometimes in the lobby. When the freeze occurs: The game image freezes comple...Po zakończeniu meczu wszystkie zakładki menu są zablokowane Nie da się nic wcisnąć ani odświeżyć Nie mogę załadować się do gry Witam, po najnowszej aktualizacji z nowym anti-cheatem, kiedy odpalam grę, ekran ładowania kręci się w nieskończoność. Problem z Audio Witam, w egzekucji Caustica "Strike Three" istnieje brak dźwięku kroków, oryginalnie egzekucja ma dźwięk 3 kroków caustica, aktualnie istnieją tylko 2. https://www.youtube.com/watch?v=NBZe7CmBLLo 1...Brakuje Głosu podczas emotki szybowania valkirii [while Inflight Entertainment] "Skies belong to me, but the first round's on you! Woo!" w angielskim W Polskim nazywa sie "Rozrywka podczas lotu". Brakuje kwestii glosowej