Forum Discussion

xgr_b8_m8x's avatar
6 years ago
Solved

kursor apex

witam

Mam problem z grą apex, otóż w trakcie gry kursor myszy zamiast automatycznie się wyłączyć, jest dalej widoczny i lata po ekranie, gdy ruszam myszką. Proszę o szybką pomoc, gdyż jest to irytujące

Z góry dziękuje

• Hej @xgr_b8_m8x 

Zrób tak - W Origin - zakładka "Moja biblioteka gier" kliknij prawym przyciskiem myszy na okładkę gry Apex i z menu wybierz "Właściwości gry" i odznacz 'Włącz funkcję "Origin w grze" dla gry ...' i kliknij na Zapisz.

Powinno pomóc 🙂

5 Replies

• Hej @xgr_b8_m8x 

Zrób tak - W Origin - zakładka "Moja biblioteka gier" kliknij prawym przyciskiem myszy na okładkę gry Apex i z menu wybierz "Właściwości gry" i odznacz 'Włącz funkcję "Origin w grze" dla gry ...' i kliknij na Zapisz.

Powinno pomóc 🙂

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 years ago

Przeniosę do części forum poświęconej Apex Legends 🙂

• Witam 
    mam podobny problem lecz nie mam już aplikacji Origin a aplikacje EA co w takim razie mam zrobić? 
    Proszę o szybką i skuteczną pomoc.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @DynyseQ__ 

Sprawdź proszę czy problem nie jest powodowany przez inne programy uruchomione na Twoim komputerze w trakcie gry, które wykorzystują nakładki ekranowe - i wyłącz je. 

Z racji tego, że wątek ten został założony ponad dwa lata temu - zamykam go. Jeśli problem będzie pojawiał się nadal - utwórz proszę nowy wątek na forum. 

About Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,424 PostsLatest Activity: 17 hours ago