Z całym szacunkiem ale kogoś w tym EA [edytowane przez EA_Kuba]. Mam 1Gb/s symetryka na kablu i z kupionym specjalnie pod to routerem aby mieć najlepsze wyniki. Wszystko inne działa błyskawicznie, żadne inne gry nie mają takich kwiatków jak APEX. Przed chwilą wyrzuciło mnie z meczu ( kolejny raz, timeouty, connection errors i tak dalej ) jak miałem punktację w goldzie na mocnym plusie i dostałem karę 45 minut bo ostatnio to się dzieje pare razy dziennie. Dodatkowo niesłusznie odbierane mi są punkty za wyjście gdzie to kolejny raz Wasza wina. Czy rzeczywiście tak trudno jest załatać APEX-a? Jak można egzekwowac kary skoro strona serwerowa tej gry pozostawia wiele do życzenia? Ja rozumiem, że nie zrobiono opcji raportowania błędów w grze bo mielibyście nowy dział do otwarcia wewnątrz firmy - dział zgłoszeń bugów APEX-a ale to przechodzi ludzkie pojęcie jak można dosłownie robić w konia uczciwych i konsekwentnych graczy. Łapy opadają...
Dobra teraz to już przegięcie, wchodzę do gry, rozpoczynam mecz rankingowy, na ekranie wyboru postaci dostaje freeza ekranu, nie mogę nic zrobić, dlatego po minucie bezczynności wyłączam grę ręcznie. Po wejściu otrzymuje cudowny komunikat kara 90 minut. Dajcie od razu dożywotniego bana. Odechciewa mi sie grać w APEX-a. Ani razu nie wyszedlem z własnej woli. Same błędy connection timeout-y, crashe gry i Wy mi nakładacie kary, puknijcie się w czoło :/