Forum Discussion
Nie bardzo jest co tam zrobić 😛 dla kogoś kto nie jest na wifi...
Z całym szacunkiem ale kogoś w tym EA [edytowane przez EA_Kuba]. Mam 1Gb/s symetryka na kablu i z kupionym specjalnie pod to routerem aby mieć najlepsze wyniki. Wszystko inne działa błyskawicznie, żadne inne gry nie mają takich kwiatków jak APEX. Przed chwilą wyrzuciło mnie z meczu ( kolejny raz, timeouty, connection errors i tak dalej ) jak miałem punktację w goldzie na mocnym plusie i dostałem karę 45 minut bo ostatnio to się dzieje pare razy dziennie. Dodatkowo niesłusznie odbierane mi są punkty za wyjście gdzie to kolejny raz Wasza wina. Czy rzeczywiście tak trudno jest załatać APEX-a? Jak można egzekwowac kary skoro strona serwerowa tej gry pozostawia wiele do życzenia? Ja rozumiem, że nie zrobiono opcji raportowania błędów w grze bo mielibyście nowy dział do otwarcia wewnątrz firmy - dział zgłoszeń bugów APEX-a ale to przechodzi ludzkie pojęcie jak można dosłownie robić w konia uczciwych i konsekwentnych graczy. Łapy opadają...
Dobra teraz to już przegięcie, wchodzę do gry, rozpoczynam mecz rankingowy, na ekranie wyboru postaci dostaje freeza ekranu, nie mogę nic zrobić, dlatego po minucie bezczynności wyłączam grę ręcznie. Po wejściu otrzymuje cudowny komunikat kara 90 minut. Dajcie od razu dożywotniego bana. Odechciewa mi sie grać w APEX-a. Ani razu nie wyszedlem z własnej woli. Same błędy connection timeout-y, crashe gry i Wy mi nakładacie kary, puknijcie się w czoło :/
- 6 years ago
@TwardyBicepsU Ciebie jednak jest freez, który zmusza Cię do wywalenia procesu, u mnie inaczej, lag i do menu, ale efekt ten sam bezpodstawna kara... U mnie dzieje się to też najczęściej jak zostaje ok. 5 drużyn do końca 😉.
- 6 years ago@MurderInkPL W ogóle ta logika , masz np 60 pkt na plusie w rankingowym meczu, wywala Cię na 2,3 minuty przed końcem meczu i dostajesz karę. Teraz na logikę, kto wyszedłby z meczu będąc blisko wygranej z dodatnim stanem punktowym? ;-) Przecież widać jakie to jest naciągane...
- 6 years ago@TwardyBiceps ilo wątkowy masz procesor?
- 6 years ago@TwardyBiceps witam nie jesteś sam dzisiaj w nocy zagrałem ligę rankingową i po kilku meczach po wyborze postaci gra mi się zwiesila i dostałem bana ma 360 min. Ta gra jest chora i z tymi karami jest wielka przesada
- 6 years ago@bzyczek1985 zasada prosta, nie umiesz naprawić rozgrywki sieciowej nie egzekwuj kar za randomowe crashe, dokladnie tak to było rozwiązane w sezonie 3 a teraz może myśleli, że ten błąd cudownie zniknął ;D
- 6 years ago
Gorące info prosto z infolinii EA -
1. Aktualnie APEX boryka się z 6 zgłoszonymi i potwierdzonymi problemami.
2. Osoby, które mają problem z Battlepassem mogą spodziewać się rekompensaty. W sensie z banami i brakiem możliwości jego wbijania...
3. Dostałem również info na temat UOTrace, że nie chodzi tylko o pakiety, ale także o kolory tarcz, jeśli kolor jest inny niż zielony to jest coś nie tak. Wtedy najlepiej zadzwonić na infolinie EA i pogadać. Będę jutro jeszcze raz rozbił pomiary.
4. Bardzo dużo osób dzwoni na infolinię EA z tym problemem.
5. To chyba wszystko 😉
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 17 days ago
- 2 months ago
- 2 months ago