Forum Discussion
6 years ago
@bzyczek1985 zasada prosta, nie umiesz naprawić rozgrywki sieciowej nie egzekwuj kar za randomowe crashe, dokladnie tak to było rozwiązane w sezonie 3 a teraz może myśleli, że ten błąd cudownie zniknął ;D
6 years ago
Gorące info prosto z infolinii EA -
1. Aktualnie APEX boryka się z 6 zgłoszonymi i potwierdzonymi problemami.
2. Osoby, które mają problem z Battlepassem mogą spodziewać się rekompensaty. W sensie z banami i brakiem możliwości jego wbijania...
3. Dostałem również info na temat UOTrace, że nie chodzi tylko o pakiety, ale także o kolory tarcz, jeśli kolor jest inny niż zielony to jest coś nie tak. Wtedy najlepiej zadzwonić na infolinie EA i pogadać. Będę jutro jeszcze raz rozbił pomiary.
4. Bardzo dużo osób dzwoni na infolinię EA z tym problemem.
5. To chyba wszystko 😉
- 6 years ago@MurderInkPL generalnie nic nowego ;D
- 6 years ago
Generalnie mam czarne tarcze? Oo i co dalej?
Dziś wywaliło już w 1 grze, po 2-3 min i kara 180... Na ten moment gra stała się niegrywalna.
- 6 years ago@MurderInkPL próbowałeś sprawdzić czy dostawca internetu ma odblokowane porty?
Ja zadzwoniłem do operatora internetu ( Inea ) i dowiedziałem się, że oni nie blokują żadnych portów a w ustawieniach routera sam moge sobie wszystko zmienić. dodałem więc do routera w ustawieniach "port forwarding" i zrestartowalem router.
TCP: 1024-1124,3216,9960-9969,18000,18060,18120,27900,28910,29900
UDP: 1024-1124,18000,29900,37000-40000
Od 1,5 dnia ani jednego wyrzucenia z meczu. Nie wiem na ile to pomogło, może weź zobacz u siebie.
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,449 PostsLatest Activity: 9 hours ago
Recent Discussions
- 9 hours ago
- 2 days ago
- 2 days ago