Forum Discussion

MurderInkPL's avatar
6 years ago

lag i wyrzucenie do menu oraz kary...

Witam,

Mam problem z APEX co jakiś czas wyrzuca mnie z gry, lag i do menu. To jest pierwszy problem. Drugi jest taki, że zacząłem dostawać kary od tego sezonu za opuszczenia... nie ze swojej winy... Samo wyrzucanie nie było, aż takim problemem do czasu gdy zacząłem dostawać kary. Powiedzmy wyrzuca raz na dzień. Błąd to CODE:NET

34 Replies

• MurderInkPL's avatar
    MurderInkPL
    6 years ago

@TwardyBicepsSi ;_; ale jest zmienne więc w sumie spoko 🙂 i co próbowałeś? 3 mecz win i bez laga :D w sumie 6 meczy 2 winy i jest dobrze! :D

Cały czas dobrze :D

• EA naprawcie te zasrane lagi przed chwilą miałem mecz gdzie cały team się teleportował i to nie był u mnie tylko ten problem wrogowie nas strzelali my nie widzieliśmy tego. Błagam zamiast pakować pieniądze w jakieś zasrane dodatki skiny czy cokolwiek to popracujcie nad tą zasraną optymalizacją gry co 2 mecz to są zasrane lagi i to nie jest mojego kompa wina ani internetu (światłowód) tylko to wasze serwery padają i zamiast być łapczywym na pieniądze to zróbcie coś w kierunku żeby graczą się lepiej grało. Moge dostać bana ale za mówienie prawdy nie powinienem ale wiem że dla EA to nie na ręke i takiego gracza trzeba zneutralizować....

• WeeDu420's avatar
    WeeDu420
    6 years ago

I kolejna kara za crasha gry, podczas wyboru postaci freez i tyle z grania, nie pomaga Alt F4 dopiero wyłączenie z menadżera zadań... i co za jakiś czas jak będę musiał wyjśc z meczu bo coś się stanie to dostane bana na 24h bo w miedzy czasie dostane parę innych za wasze crashe SUPER

• Żaden mod nie ustosunkuje do tego bo wiedzą doskonale, że ludzie maja tego typu problemy ale nic z tym nie robią totalna olewka byle im sie hajs zgadzał 😉 

About Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,448 PostsLatest Activity: 7 days ago