Forum Discussion
@GabrielCagePLLista pokrywa się z moją, co ja robiłem:
1. Kupiłem nordvpn z allegro za parę złotych, ale połączenie się "wieszało" co kilka/kilkanaście sekund w grze i było to niegrywalne
2. Kupiłem sobie kilka starterów Orange z allegro póki jeszcze mieli ofertę w której można było na nowym starterze aktywować 70gb na 21dni i grałem na tetheringu z telefonu
3. Aktualny sposób - kontynuacja pkt 2 tylko przeniosłem sobie kilka kart do Playa i korzystam z 20gb za przeniesienie numeru na 60dni
"Witamy, zgłoszony przez Ciebie problem został sprawdzony. Brak nieprawidłowości po stronie Operatora T-Mobile. Działanie internetu zgodna ze specyfikacją. Pozdrawiamy"
Tak więc w walce z nimi - życzę powodzenia :D
Ofertę nolimit z której korzystam już wycofali ale dalej mam ważną umowę, a zasysam sobie spokojnie 1TB+ miesięcznie
Jeśli po okresie umowy zdecydują mi się ją wypowiedzieć lub zaproponować przejście na "aktualne pakiety" to powiem im dowidzenia i biorę tańszą i lepszą opcję z orange - mam tam i niższe pingi i brak utraty pakietów.
Cześć,
U mnie problem jest dziwny. Gram na ps4, jedna gra działa idealnie i bez wyczuwalnych lagow, natomiast kolejna jest totalnie niegrywalna z olbrzymią utratą pakietów. Wydaje mi się, że zależy to od serwera, bo nic innego nie może mieć w zasadzie na to wpływu. Ping w okolicach 50, internet t-mobile bez limitu podłączony kablem tylko do konsoli bez dodatkowych urządzeń.
Dziwne jest to, że jeden mecz jest na tyle niegrywalny że czasem nie da się z niego nawet wyjść a kolejny działa idealnie.
Ma ktoś jakiś pomysł?
- 6 years ago@Hikiel jeśli potrafisz czytać, to przeczytaj poprzednie posty
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 14 days ago
- 2 months ago
- 2 months ago