Forum Discussion

Materaaac's avatar
Materaaac
New Novice
2 months ago

Nie otrzymałem zakupionych monet

Wykorzystałem oficjalny klucz który był prawidłowy. Wykorzystałem go na Xboxie. Został zarejestrowany poprawnie. Sam support Xboxa to potwierdza, bo wysłał potwierdzenie.  Mimo wszystko 4350 monet nie pojawiły się na koncie. Nie chcecie pomóc. Rozmawiałem z wami wiele razy. Sami macie taką informację na stronie aby rządać potwierdzenia zakupu i dopiero wtedy pisać. Gdy mam wszystko, zbywacie mnie. O co tutaj chodzi. Co mam zrobić aby otrzymać zakupioną walutę. 

1 Reply

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    30 days ago

Hej Materaaac​ 

Dowód zakupu musi pochodzić od jednego z zaufanych sprzedawców.  Informację na ten temat znajdziesz w artykule na naszej stronie poświęconej przedstawianiu dowodu zakupu

Inne zaufane sklepy

Zalecamy zakup cyfrowych wersji gier do pobrania bezpośrednio z platform EA, na przykład z EA app, lub od zaufanych sprzedawców.Nieautoryzowani sprzedawcy często sprzedają gry w wersjach cyfrowych jako klucze CD. Dokonując zakupu klucza CD u nieznanego sprzedawcy, ryzykujesz nabycie nieautoryzowanego lub nielegalnego produktu.EA może wyłączać klucze, co do których zachodzi podejrzenie, że mogły być kupione lub rozpowszechniane nielegalnie.Jeśli kupisz produkt cyfrowy EA u nieautoryzowanego sprzedawcy i twój klucz zostanie wyłączony, uruchomienie gry nie będzie już możliwe, a my nie będziemy mogli ci pomóc.

Featured Places

Node avatar for Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 4 days ago
2,461 Posts