Forum Discussion
@OhayoSenpaiiBardzo prosto - na podstawie poziomu doświadczenia. Zresztą - dlaczego grając w grupie (ze znajomymi) dobiera mi przeciwników, których zabójstwa liczone są w tysiącach, a grając sam dobiera mi przeciwników, którzy mają zabójstwa w jednościach lub dziesiątkach (każdy członek grupy nie przekracza 15 lvl doświadczenia)? Zrozumiałe jest dla mnie, że w rozgrywkach rankingowych mogę trafić przeciwników zdecydowanie lepszych (mogą oni dopiero zaczynać przygodę z grami rankingowymi przez co ich ranga jest podobna do mojej), jednak tryb zwykły powinien dobierać przeciwników poziomami.
Ponad to, zrozumiałbym jeżeli po udanych grach zwiększało mi poziom doboru przeciwników dość "systematycznie" - tzn. grając przeciwko początkowo ludziom do 30lvl, następnie wrzucałoby mnie do rozgrywek z ludźmi, którzy nie przekraczają 60lvl - a nie od razu rzucać na głęboką wodę, gdzie mając 10 poziom doświadczenia mierzę się z 100 poziomem doświadczenia (osobą, która teoretycznie gra w grę 10 x dłużej ode mnie).
ta gra to * *