Forum Discussion

H44seth's avatar
6 years ago
Solved

Nieprzemyślana odznaka

Mamy karnet, wszystko pięknie ale wytłumaczy mi ktoś dlaczego te odznaki są tak mało przemyślane?
Ok, mamy odznakę "Dojdź do najlepszej 5 oddziałów 7 różnymi legendami X razy...
Ja się pytam gdzie jest licznik postaci ;o...
Mirage - 5 razy
Wraith - 30 razy..
itd.
Rozumiem że twórcy robiąc taką odznakę liczą ,że każdy założy sobie notesik i będzie zapisywał.
Generalnie na początku jeszcze jest łatwo ale jak ma się dużo tych 5 miejsc to można pogubić bo odznaka dalej na low lvlu a na kilku już na pewno mam pod 50... to teraz ile dokładnie??
Przyjmijmy że chciałbym ją zrobić, fajnie byłoby wiedzieć ile mam tych "5 miejsc" na danej postaci jeśli już owa odznaka tego wymaga 🙂
Mam nadzieję ,że ktoś przemyśli ten temat. Pozdrawiam 🙂 

• Hej @H44seth

Dziękuję Ci za podzielenie się z nami swoimi spostrzeżeniami 🙂 Dopilnuję, aby informacja trafiła we właściwe ręce. Jednocześnie nie jestem w stanie zagwarantować tego, że ta zmiana zostanie wprowadzona w najbliższym czasie.

2 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 years ago

Hej @H44seth

Dziękuję Ci za podzielenie się z nami swoimi spostrzeżeniami 🙂 Dopilnuję, aby informacja trafiła we właściwe ręce. Jednocześnie nie jestem w stanie zagwarantować tego, że ta zmiana zostanie wprowadzona w najbliższym czasie.

• Dziękuję za rozpatrzenie propozycji 🙂 wydaje mi się że ułatwiłoby to zdobycie tej odznaki wielu osobom 🙂 Pozdrawiam.

About Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,410 PostsLatest Activity: 4 days ago