Forum Discussion

3620935821's avatar
2 years ago

Odznaka Wattson 3000 obrażeń

Produkt: Apex Legends
Platforma:PC Steam
Podaj na jakiej platformie grasz? PC
Jaki jest Twój tag gracza/PSN ID/nazwa konta EA? Pedro , 3620935821 , NonTaxxRyzio
Przekaż nam gamertag-i/PSN ID/publiczne ID EA Twoich członków drużyny, jeśli to możliwe. Pedro , 3620935821 , NonTaxxRyzio
Czy korzystasz z oprogramowania posiadającego nakładki? Nie
Którą Legendą grałeś/grałaś? (jeśli dotyczy) Wattson
Których Legend używali członkowie Twojej drużyny? (jeśli dotyczy) Octane ,Lifline
Gdzie pojawił się problem? Powrót do lobby po meczu
W jakiej części mapy lub menu byłeś/byłaś? Jeśli nie pamiętasz dokładnej nazwy, opisz lokalizację, lub opisz co chciałeś/ chciałaś zrobić w menu. Chciałem dodać odznakę "gniew wattson" do sztandaru
Co robiłeś/robiłaś kiedy pojawił się problem? Na przykład: Problem pojawił się podczas odradzania się na członku drużyny, podczas używania umiejętności, kiedy członek drużyny opuścił grę. Zacząłem szukać odpowiedzi w internecie albo szukać mojego błędu ale go nie było, wy zawiniliście
Czy członkowie Twojej drużyny również napotkali ten problem? Nie
Ile meczy pod rząd rozegrałeś/rozegrałaś zanim pojawił się problem? Około 3
Kiedy to się stało (dd.mm.rr. gg.mm) 07.11.2024 19:00 Warszawa
Jak często występuje ten problem? 0% - 10%
Jak duży jest problem? Mały lub wcale nie wpływający na rozgrywkę
Co się dzieje? Grając postacią Wattson w trybie klasyczne royale zrobiłem 6 zabójstw , 7 asyst oraz 3408 obrażeń. Po skończeniu wygranego meczu nie otrzymałem odznaki.
Co powinno się stać? Powinienem dostać odznakę za 3000dmg na wattson, ponieważ uczciwie ją wbiłem a nie została mi ona przyznana na konto.
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Nie wiem

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 4 hours ago
2,464 Posts