Forum Discussion
18 Replies
+1 Mam to samo
Nie wiem co jest grane ale odechciewa mi się grać jak w każdej grze mam ciągle wysoki ping. W każdej rozgrywce nawet na j****** treningu. Na dzisiejszy czas tracę zainteresowanie grą, przed tym update wszystko śmigało jak należy.
- @Bo0stMe Mam to samo, czerwone kwadraty i ping nawet na treningu. Otworzyłem wszystkie porty w routerze i zaporze,wyłączyłem antywirusa itp.
NIC nie pomaga! Możesz spróbować tego:
1. Odpal Apex Legends i gdy pojawi się główny ekran (ten zaraz po logo respawn i ea) to nie klikaj Kontynuuj, tylko poczekaj chwilę, z minutkę, może dwie.
Po takim czasie na samym dole pojawi Ci się dodatkowa opcja DATA CENTERS (nie wiem jak to jest przetłumaczone w grze jeśli masz ustawiony język polski, ale po prostu pierwsza opcja z prawej strony) klikasz w nią i pojawi Ci się lista serwerów, wybierasz oczywiście ten z najmniejszym pingiem i klikasz kontynuuj.
Sprawdzę i dam znać.
Czekałem dość długo. około 10min i wywaliło mnie z gry.
- @havien21 Na Pc trzeba poczekać 1min i nacisnąć ESC. Niestety nie pomaga. Co 2-3 gierki mam te kwadraty. Te serwery to porażka.
Powiedz mi na jakim Windowsie grasz.
- @havien21 Win 10 Pro x64 (May Update dopiero dzisiaj wgrałem, ale dalej to samo i tylko w Apex, bo the division i R6 działa bez problemu).
Gram na serwerze na ktorym mam 40 pingu a lagi i ikony w kazdym meczu.
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 8 days ago
- 25 days ago
- 25 days ago