Origin w grze nie działa
Produkt: Apex Legends
Platforma:PC
Podaj na jakiej platformie grasz? PC
Model karty Nvidia lub AMD GTX 1060 6GB
Podaj ilość pamięci RAM w GB 8
Jaki jest Twój tag gracza/PSN ID/nazwa konta EA? FeltZ03
Przekaż nam gamertag-i/PSN ID/publiczne ID EA Twoich członków drużyny, jeśli to możliwe.
Czy korzystasz z oprogramowania posiadającego nakładki? Tak
Jeśli tak to wymień z jakich programów korzystasz. MSI Afterburner
Czy po wyłączeniu tego oprogramowania odnotowywujesz jakiś efekt? Tak
Którą Legendą grałeś/grałaś? (jeśli dotyczy)
Których Legend używali członkowie Twojej drużyny? (jeśli dotyczy)
Gdzie pojawił się problem? W lobby (poczekalnia przed meczem)
W jakiej części mapy lub menu byłeś/byłaś? Jeśli nie pamiętasz dokładnej nazwy, opisz lokalizację, lub opisz co chciałeś/ chciałaśzrobić w menu. Chciałem dokonać zakupu monet
Co robiłeś/robiłaś kiedy pojawił się problem? Na przykład: Problem pojawił się podczas odradzania się na członku drużyny, podczas używania umiejętności, kiedy członek drużyny opuścił grę. Pierwsza czynność to reset Origina, potem komputera, następnie odinstalowanie Origina i zainstalowanie go ponownie
Czy członkowie Twojej drużyny również napotkali ten problem? Nie wiem
Ile meczy pod rząd rozegrałeś/rozegrałaś zanim pojawił się problem? Czy to ma jakiekolwiek znaczenie?
Kiedy to się stało (dd.mm.rr. gg.mm) Cały czas?
Jak często występuje ten problem? 100%
Jak duży jest problem? Niewielki wpływ na rozgrywkę
Co się dzieje? Nie wiem z jakiego powodu zupełnie nie działa mi funkcja Origin w grze przez co nie mogę zakupić przepustki bojowej do gry Apex Legends. Kiedy dokonać zakupu monet wyskakuje powiadomienie o tym, że Origin w grze jest wyłączony. Problem polega na tym, że nie włącza się. Odinstalowałem Origin, zainstalowałem ponownie, bezskutecznie.
Co powinno się stać? Origin w grze powinien zadziałać, a ja powinienem zrealizować zakup
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Odpowiedzieć mi na to zgłoszenie
Nie wiem z jakiego powodu zupełnie nie działa mi funkcja origin w grze przez co nie mogę zakupić przepustki bojowej do gry Apex Legends. Kiedy dokonać zakupu monet wyskakuje powiadomienie o tym, że origin w grze jest wyłączony. Problem polega na tym, że nie włącza się. Odinstalowałem origin, zainstalowałem ponownie, bezskutecznie.
Hej @filiposki03
Próbowałeś może czystej instalacji programu Origin? Jeśli nie to tutaj znajdziesz instrukcję odnośnie tego w jaki sposób wyczyścić pamięć podręczną Origin. Po wykonaniu tego kroku usuń program Origin i pobierz jego instalator (możesz kliknąć tutaj - od razu rozpoczniesz pobieranie 🙂 ). Po pobraniu instalatora uruchom go jako administrator.
Upewnij się również, że funkcja Origin jest włączona nie tylko z poziomu ustawień aplikacji Origin, ale również dla Apex Legends (kliknij prawym przyciskiem myszy na okładce gry w Bibliotece gier, wybierz Właściwości)