Forum Discussion

Fleia_ToJa's avatar
6 years ago
Solved

Podnoszenie się samemu po powaleniu?

Witam serdecznie, mam może takie trochę głupie pytanie, a mianowicie: Kiedy w grze można podnosić się samemu? 
Uleczyłem się tylko raz Mirage'm, co wydało mi się o tyle logiczne - Bo przecież mogą go podleczyć klony.
Zwróciłem uwagę, że inni gracze się czasem podnoszą po powaleniu. Jakąś tam resztkami sił strzykawkę wyciąga i sobie wstrzykuje, po czym magicznie staje na nogi.

To jakie warunki trzeba spełnić, żeby było można się podnieść samemu?

• Hej @Fleia_ToJa

Potrzebujesz złotej tarczy 🙂 Jeśli już ją znajdziesz to upewnij się, że oddalisz się na bezpieczną odległość i schowasz się dobrze. Animacja trwa dosyć długo i jest widoczna dla innych 🙂 

@HardReset4 Plecak sprawia, że korzystanie ze uzupełnienia osłon i strzykawek zajmuje o połowę mniej czasu (no i masz maksymalną ilość dostępnych slotów w plecaku - wiadomo 😉 )

2 Replies

• Albo trzeba mieć złotą tarcze albo złoty plecak medyka , nie pamiętam teraz 😉

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 years ago

Hej @Fleia_ToJa

Potrzebujesz złotej tarczy 🙂 Jeśli już ją znajdziesz to upewnij się, że oddalisz się na bezpieczną odległość i schowasz się dobrze. Animacja trwa dosyć długo i jest widoczna dla innych 🙂 

@HardReset4 Plecak sprawia, że korzystanie ze uzupełnienia osłon i strzykawek zajmuje o połowę mniej czasu (no i masz maksymalną ilość dostępnych slotów w plecaku - wiadomo 😉 )

About Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,408 PostsLatest Activity: 16 hours ago