Forum Discussion

TonnYks's avatar
7 years ago

Pomoc z komendą startową

Witam , mam bardzo ważne pytanko. Na steam jest opcja aby wszystkie rdzenie procesora skupiały się na danej grze, chciałbym taką samą opcje wpisać na origin (o ile jest taka możliwość).

Gra niby dobrze chodzi ale mimo tego chciałbym więcej FPS uzyskać przez tą komendę. Przykład dam taki , Po wpisaniu komendy +mat_queue_mode 2 w opcjach uruchamiania z 100 fps w CS:GO miałem 200-300 ( AMD fx8320e 3.2 ghz  8 rdzeniowy). A więc tak jak pisałem wyżej , jeżeli jest taka komenda to proszę mi ją podać 🙂)

3 Replies

• Siemnako, a próbowałeś tak że włączasz menadzer zadań jeżeli masz Windowsa 10 no to szukasz Apex'a i bierzesz przejdz do szczegółów prawym na proces , naciskasz ustaw koligacje i robisz tak by wszystkie procki były zaznaczone może pomoże :D 

Pozdrawiam 😉

• TonnYks's avatar
    TonnYks
    7 years ago

Niestety posiadam windowsa 7. Jak nie ma tej komendy to coś popróbuję. Dzięki za starania 🙂

• -high -fullscreen -threads 4 -forcenovsync +cl_showfps 2 +fps_max 0 -novid -freq 144

5zł :P

About Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,447 PostsLatest Activity: 4 days ago