Forum Discussion
Tak jak napisałem powyżej, próbowałem rozwiązać to w zaproponowany sposób
Hej @Saintros
Dzięki za odpowiedź.
Z Twojego postu wynikało że aplikacja EAC została ponownie zainstalowana, nie mniej posiada ona również funkcję naprawy poprzez wybranie gry z listy.
Jeśli problem pojawia się nadal po wykonaniu tego kroku, sprawdź proszę czy problem będzie pojawiał się na nowo utworzonym koncie administratora na komputerze.
Tworzenie konta użytkownika lokalnego lub konta administratora w systemie Windows 10
Czy poprzez "Próbowałem wyłączać aplikację działające w tle" rozumiesz uruchomienie komputera w trybie czystego rozruchu, czy wyłączałeś aplikacje po uruchomieniu komputera z poziomu menedżera zadań?
- 2 years ago
Co do naprawiania EAC to tak korzystałem z funkcji naprawy co nie przyniosło żadnego efektu, a co do uruchomienia komputera w trybie czystego rozruchu zrobiłem to przed chwilą i problem mimo to dalej się utrzymuje. Spróbowałem również skorzystać z innego dostawcy internetu natomiast nie przyniosło to skutku.
- 2 years ago
Jedna rzecz o której sobie przypomniałem to to, że problem zaczął występować mniej więcej w tym samym czasie w którym połączyłem swoje konto Steam z EA aby mieć możliwość wysyłania prezentów Eventowych, czy jeżeli zdecyduję się odłączyć swoje konto EA od Steam moje osiągniecia jak i przedmioty będą dalej przypisane do konta EA?
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 6 days ago
- 6 days ago
- 22 days ago
- 26 days ago